"Την Τρίτη να πανηγυρίσουμε την πρωτιά"

 Ο Γιώργος Τζαβέλλας μιλώντας στο συνδρομητικό, τόνισε μεταξύ των άλλων πως στο ματς που ακολουθεί, ο ΠΑΟΚ με τον κόσμο του μπορεί να τα καταφέρει και να πάρει την πρωτιά στα play offs!
"Την Τρίτη να πανηγυρίσουμε την πρωτιά"

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Για τη φάση της αποβολής του: "Είναι από τις φάσεις που συμβαίνουν. Όλα κρίνονται στο δευτερόλεπτο σε εκείνο το σημεία. Ο Μάνταλος πέρασε μια ωραία μπαλιά, άπλωσα τα χέρια μου στον αντίπαλο ενστκτωδώς, δεν πρόλαβα να τα μαζέψω και είναι μια δίκαιη κόκκινη κάρτα"

Για την βοήθεια που παίρνει ο ΠΑΟΚ από τον Ίβιτς: "Κοιτάξτε το σημαντικό είναι ότι η ομάδα μπορεί και κάτω από τέτοιες καταστάσεις και αντιδρά, μένει σοβαρή και συγκεντρωμένη στο γήπεδο και αυτό σίγουρα το πιστώνεται ο προπονητής και όλα τα παιδιά που αγωνίζονται"

Για το γεγονός ότι ο ΠΑΟΚ δεν έχει ηττηθεί στα play offs, αν και έχει δώσει από την αρχή της σεζόν 55 παιχνίδια, ενώ είχε και τους περισσότερους τραυματισμούς: "Ναι, είναι σίγουρα μία κόπωση παραπάνω, όμως το τελευταίο διάστημα δουλεύουμε πολύ οργανωμένα και πρώτα από όλα έχει αλλάξει η ψυχολογία μας στον αγωνιστικό χώρο και αυτό μας δίνει δύναμη για να συνεχίσουμε"

Για τη διαφορά του Ίβιτς με τον προγούμενο προπονητή σχολίασε: "Υπάρχει σίγουρα διαφορά, όλοι οι ποδοσαφιριστές νιώθουν καλά και κάθε παιχνίδι που περνάει παίρνουμε όλο και περισσότερη ψυχολογία. Αυτό νομίζω φαίνεται μέσα στο γήπεδο".

Για τη βελτίωση της άμυνας στα play offs: "Έχω δηλώσει και παλιότερα πως μια καλή άμυνα δεν είναι μόνο οι αμυντικοί, είναι και οι 11 παίκτες συνολικά. Όταν υπάρχει ένα σωστό πλάνο μέσα στον αγωνιστικό χώρο και όλοι οι παίκτες αμύνονται μαζικά, τότε μπορούμε να έχουμε καλά αποτελέσματα. Οπότε η άμυνα ξεκινάει για μένα από την επίθεση, μαρκάρουμε σωστά μπροστά, κλείνουμε όλους τους διαδρόμους στο κέντρο και έτσι οι αμυντικοί έχουν όσο λιγότερες προσπάθειες δύσκολες. Για μένα αυτό το δημιουργεί η ομάδα"

Για τη σοβαρότητα του ΠΑΟΚ στα play offs: "Ταλαιπωρηθήκαμε σίγουρα όλη τη σεζόν, νομίζω ότι δεν μας άξιζε αυτό που ζούσαμε από την αρχή της χρονιάς, με τους τραυματισμούς, με αυτήν την ένταση που υπήρχε γύρω από την ομάδα, ευτυχώς καταφέραμε τον τελευταίο καιρό να ηρεμήσουμε, όπως είπα και την προηγούμενη εβδομάδα που μίλησα, ο προπονητής πήρε την ένταση αυτή που είχαμε εμείς στα αποδυτήρια και όταν οι παίκτες κατά την άποψή μου είναι ήρεμοι και προσηλωμένοι στον στόχο τους, αυτό το βγάζουμε στο γήπεδο. Ελπίζω το ίδιο να γίνει και με τον Παναθηναϊκό την Τρίτη και να καταφέρουμε να πανηγυρίσουμε την πρόκριση"

Για αν φοβάται κάτι από τον Παναθηναϊκό την Τρίτη: "Σίγουρα είναι ένα ντέρμπι, όμως είμαστε χαρούμενοι που θα παίξουμε μετά από καιρό με μια γεμάτη Τούμπα, έχουμε καλή ψυχολογία και όπως μας είπε και ο προπονητής σήμερα δεν θα πάμε για την ισοπαλία, δεν μας αρκεί αυτό, θα πρέπει να παρουσιάσουμε το ποδόσφαιρο που δουλεύουμε και νομίζω ότι θα τα καταφέρουμε"

Για το ότι ούτε σήμερα πήγε για την ισοπαλία ο ΠΑΟΚ: "Προσπαθήσαμε να παίξουμε από την αρχή, να κατεβάσουμε την μπάλα, νομίζω ήμασταν πολύ καλοί μέχρι την αποβολή μου, σίγουρα τα πράγματα άλαλξαν μετά. Ευτυχώς στην αρχή του 2ου ημιχρόνου αποβλήθηκε και ο παίκτης της ΑΕΚ, και μπορέσαμε και πάλι να αγωνιστούμε επί ίσοις όροις"

Για το αν σκέφτεται την ευρωπαϊκή κλήρωση του Champions League (ερώτηση που του έκανε ο αστείος!): "Όχι δεν το σκέφτομαι, δεν σκέφτομαι τίποτε. Το πρώτο πράγμα που σκέφτηκα σήμερα είναι να πάρουμε το παιχνίδι, είμαι πολύ στενοχωρημένος από την αποβολή, ευτυχώς στην ομάδα δεν κόστισε. Οφείλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στους συμπαίκτες μου, στο προπονητή και σε όλους που έβαλαν τόση προσπάθεια σήμερα για να καταφέρουμε να πάρουμε αυτό που θέλουμε και μένουν ακόμη 90 λεπτά"

Για το αν τους είπε κάτι ο Ίβιτς στα αποδυτήρια μετά το τέλος του ματς: "Όχι δεν μιλήσαμε"

Όσο για το δεν πάμε για το "Χ" που αναφέρθηκε πως ειπώθηκε από τον Ίβιτς δείχνει τι ματς περιμένουμε: "Ακριβώς, παίζουμε στην έδρα μας, μετά από καιρό θα έχουμε τη δυνατότητα να έχουμε και τον κόσμο στο πλευρό μας, θα είναι μια επιπλέον ώθηση και ελπίζω να τα καταφέρουμε"

Για το αν η αποβολή του έφερε στους συμπαίκτες του επιπλέον κούραση ενόψει του ματς της Τρίτης: "Νομίζω ήταν λίγα τα λεπτά που παξαμε με παίκτη λιγότερο. Έπαιξε και η αεκ με παίκτη λιγότερο. Σίγουρα πάρχει κόπωση, όμως ελπίζω και πιστεύω πως θα έχουμε τα ψυχικά αποθέματα να αντέξουμε άλλα 90 λεπτά"

Διαβάστε ακόμη...