Φυσική κατάσταση και τακτική

Ολοκληρώθηκε η σημερινή προπόνηση της ομάδας που διεξήχθη στη Νέα Μεσημβρία (10:00). Η προπόνηση ήταν αφιερωμένη στην φυσική κατάσταση και την τακτική.
Φυσική κατάσταση και τακτική

Το πρόγραμμα, μετά την καθιερωμένη προθέρμανση, ξεκίνησε με ασκήσεις φυσικής κατάστασης με μπάλα, με πιεστικά παιχνίδια σε μικρό χώρο 6 εναντίων 4, με την ομάδα με τους περισσότερους ποδοσφαιριστές να πρέπει να κυκλοφορεί χωρίς να χάσει τη μπάλα και τους αντιπάλους να τη διεκδικούν για να μπορέσουν να σκοράρουν.

Η προπόνηση συνεχίστηκε με διπλό σε ολόκληρο το γήπεδο, με συγκεκριμένες οδηγίες τακτικής συμπεριφοράς από τον Γιώργο Γεωργιάδη και ολοκληρώθηκε με ελεύθερο παιχνίδι σε μικρό γήπεδο των "μεγάλων" εναντίον των "μικρών"

Ο Γιώργος Γεωργιάδης δεν προπονήθηκε λόγω ίωσης, ενώ προληπτικά προφυλάχθηκαν από το πρώτο μέρος της προπόνησης οι Schildenfeld και Etto, ο τελευταίος γιατί χθες εμφάνισε πυρετό λόγω ίωσης. Και οι δυο ενσωματώθηκαν στο κομμάτι της προπόνησης που αφορούσε την τακτική. Κωνσταντινίδης και Κατσικάς ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα.

Η αυριανή προπόνηση θα διεξαχθεί στην Τούμπα (10:00).

Διαβάστε ακόμη...