Ξεκίνησαν τα μαθήματα τακτικής

Μπορεί να έχει κλείσει μόλις ένα 24ωρο στην ομάδα, αλλά ο Αμπέλ Φερέιρα δεν χάνει λεπτό από τον διαθέσιμο χρόνο που έχει με τους παίκτες του.
Ξεκίνησαν τα μαθήματα τακτικής

Το απόγευμα της Τρίτης ξεκίνησε τα μαθήματα τακτικής προκειμένου να αρχίσει να περνάει τις ποδοσφαιρικές του αρχές στην ομάδα.

Το απογευματινό πρόγραμμα ήταν λοιπόν αφιερωμένο στο καμμάτι της τακτικής μέσα από διάφορες ασκήσεις και παιχνίδια, με το τεχνικό επιτελείο να δίνει συνεχώς οδηγίες στους ποδοσφαιριστές.

Ο Χοσέ Μαουρίσιο συνέχισε το ατομικό του πρόγραμμα, ενώ στο γήπεδο βρέθηκε και έτρεξε κι ο Αντελίνο Βιεϊρίνια , ο οποίος βρίσκεται από χθες στην Ολλανδία, προκειμένου να βοηθήσει την ομάδα στο νέο της ξεκίνημα.

Την Τετάρτη (03.07) ο ΠΑΟΚ θα προπονηθεί στις 11:30 στο Άπελντοορν και το βράδυ στις 20:00 θα αντιμετωπίσει την Αλκμάαρ στο πρώτο του φετινό φιλικό, αναμέτρηση που θα παρακολουθήσετε ζωντανά από το PAOK TV.

Δείτε το αποκλειστικό βίντεο από την απογευματινή προπόνηση και συνδεθείτε στο επίσημο κανάλι του Δικεφάλου στο για να μαθαίνετε πρώτοι με εικόνα και ήχο όλα τα τελευταία νέα της ομάδας μας.

Διαβάστε ακόμη...