Πέταξε για Ολλανδία ο ΠΑΟΚ

Η αποστολή του ΠΑΟΚ αναχώρησε λίγα λεπτά μετά της 10:15 με πτήση για το Ντίσελντορφ κι έπειτα θα μεταβεί οδικώς στο Χορστ, όπου θα πραγματοποιηθεί το πρώτο στάδιο της προετοιμασίας.
Πέταξε για Ολλανδία ο ΠΑΟΚ

Στην αποστολή ο Ράζβαν Λουτσέσκου συμπεριέλαβε τους: Γλύκο, Πασχαλάκη, Ρέι, Σιαμπάνη, Κρέσπο, Βαρέλα, Μαλεζά, Χατσερίντι, Μιχόγεβιτς, Βιεϊρίνια, Λεβέκ, Μάτος, Κίτσιου, Χαρίση, Μουλέν, Μαουρίσιο, Κάνιας, Μπαλογιάννη, Σάκχοφ, Λάμπρου, Ενρίκε, Ζαμπά, Λημνιό, Μπίσεσβαρ, Ελ Καντουρί, Πέλκα, Μυστακίδη, Κουλούρη.

Κατά τη διάρκεια της πρώτης διαμονής του στην Ολλανδία ο ΠΑΟΚ θα δώσει τρεις φιλικούς αγώνες. Στις 26 Ιουνίου κόντρα στην Κ23 της Γάνδης, στις 29/6 κόντρα στην Άντερλεχτ και στις 2/7 κόντρα στη Νόρτσελαντ.

Από τις 3 ως τις 7 Ιουλίου ο Δικέφαλος θα προπονείται στη Νέα Μεσημβρία και στις 8/7 θ' αναχωρήσει ξανά για το Όοστερμπεεκ όπου θα παραμείνει ως τις 17/7.

Στο δεύτερο στάδιο της προετοιμασίας του, ο ΠΑΟΚ θ' αντιμετωπίσει στις 9 Ιουλίου τη Στεάουα, στις 12 Ιουλίου τη Γκενκ και στις 16 Ιουλίου αναμένεται να δώσει δύο ξεχωριστά φιλικά. 

Διαβάστε ακόμη...