Η αποστολή για την Ολλανδία!

Οι προβολείς της Τούμπας έσβησαν, ο εξοπλισμός φορτώθηκε στα ειδικά μεταλλικά κουτιά κι ο ΠΑΟΚ είναι έτοιμος ν' αναχωρήσει για την Ολλανδία όπου θα πραγματοποιηθεί το πρώτο στάδιο της προετοιμασίας.
Η αποστολή για την Ολλανδία!

Ο Δικέφαλος πάει πιο νωρίς από ποτέ στο... ορμητήριό του, δεδομένου ότι ο χρόνος για την πρώτη πρόκληση της σεζόν έχει αρχίσει να μετρά αντίστροφα. Ο Ράζβαν Λουτσέσκου από τις δύο πρώτες μέρες προπονήσεων έδειξε πως η φιλοσοφία του συνδυάζει τη σκληρή δουλειά στη φυσική κατάσταση με τη δουλειά στην τακτική και την αγωνιστική νοοτροπία.

Ο Ρουμάνος τεχνικός στο Χορστ όπου ο ΠΑΟΚ θα καταλύσει στις εγκαταστάσεις του ParkHotel θα έχει μαζί του τους: Γλύκο, Πασχαλάκη, Ρέι, Σιαμπάνη, Κρέσπο, Βαρέλα, Μαλεζά, Χατσερίντι, Μιχόγεβιτς, Βιεϊρίνια, Λεβέκ, Μάτος, Κίτσιου, Χαρίση, Μουλέν, Μαουρίσιο, Κάνιας, Μπαλογιάννη, Σάκχοφ, Λάμπρου, Ενρίκε, Ζαμπά, Λημνιό, Μπίσεσβαρ, Ελ Καντουρί, Πέλκα, Μυστακίδη, Κουλούρη .

Η αποστολή του ΠΑΟΚ αναχωρεί το πρωί της Παρασκευής (22.06) με πτήση για το Ντίσελντορφ κι έπειτα θα μεταβεί οδικώς στο Χορστ.

Διαβάστε ακόμη...