Δουλειά στην τακτική και αποστολή για ΠΑΣ Γιάννινα

Η πρωινή γυμναστική έδωσε την σκυτάλη στο ποδόσφαιρο και την τακτική, στο απογευματινό πρόγραμμα των ποδοσφαιριστών του Δικεφάλου στην Νέα Μεσημβρία, την Δευτέρα (07.08).
Δουλειά στην τακτική και αποστολή για ΠΑΣ Γιάννινα

Ο Αλεξάνταρ Στανόγεβιτς επέστρεψε από την Σουηδία, όπου παρακολούθησε από κοντά την προσεχή αντίπαλο του Δικεφάλου στα Play Offs του Europa League, Έστερσουντς, και έπιασε αμέσως δουλειά με τους ποδοσφαιριστές του, προετοιμάζοντάς τους για τα επικείμενα φιλικά παιχνίδια.

Η προπόνηση ήταν αφιερωμένη εξ ολοκλήρου στο ποδόσφαιρο και στην διάρκεια της δόθηκε έμφαση στο τακτικό κομμάτι με παιχνίδια σε όλο το γήπεδο, αρχικά χωρίς τερματοφύλακες και στην συνέχεια με την συμμετοχή τους.

Ενοχλήσεις στο ισχίο ένιωσε ο Χοσέ Κρέσπο , ο οποίος αποχώρησε από το γήπεδο και θα μείνει εκτός των αγώνων κόντρα σε ΠΑΣ Γιάννινα και Λαμία για να προφυλαχθεί, με την κατάστασή του να μην εμπνέει ανησυχία. Κατά πάσα πιθανότητα στα δύο φιλικά δεν θα συμμετάσχει και ο Ντιέγκο Μπίσεσβαρ που δέχθηκε μία κλωτσιά κατά την διάρκεια της προπόνησης. Και οι δύο παίκτες θα εξεταστούν το πρωί της Τρίτης (08.08) από τον γιατρό του Δικεφάλου, Μανώλη Παπακώστα , και θα ακολουθήσουν το ανάλογο πρόγραμμα.

Μετά το τέλος της προπόνησης ανακοινώθηκε η αποστολή για την φιλική αναμέτρηση κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα, η οποία περιλαμβάνει και τέσσερα παιδιά από την Κ20 και αποτελείται αναλυτικά από τους:

Ρέι , Λέοβατς , Μάτος , Βαρέλα , Μαλεζά , Σάκχοφ , Τσίμιροτ , Κάμπος , Μακ , Ενρίκε , Λημνιό , Πρίγιοβιτς , Κόζακ, Μίσκοβιτς, Λύρατζη, Μούτσα.

Οι ποδοσφαιριστές που δεν θα συμμετάσχουν στο παιχνίδι, το οποίο θα διεξαχθεί κεκλεισμένων των θυρών και δεν θα έχει τηλεοπτική μετάδοση, θα προπονηθούν στις 09:30 στην Νέα Μεσημβρία.

Διαβάστε ακόμη...