Σφήνα της Ραπίντ για Γκουστάβο

  Έντονη φημολογία αναπτύχτηκε τις τελευταίες ώρες σχετικά με εμπλοκή της Ραπίντ Βουκουρεστίου στην υπόθεση του Γκουστάβο....
Σφήνα της Ραπίντ για Γκουστάβο
Έντονη φημολογία αναπτύχτηκε αργά το βράδυ της Τρίτης  σχετικά με εμπλοκή της Ραπίντ Βουκουρεστίου στην υπόθεση του αμυντικού της Κέρκυρας  Γκουστάβο, που όπως είναι γνωστό αποτελεί μεταγραφικό στόχο του "Δικεφάλου"...

Οι πληροφορίες βέβαια προέρχονται από ρουμανικές ιστοσελίδες και όχι από τη  διοίκηση της ρουμανικής ομάδας, η οποία πάντως φέρεται να κατέθεσε πρόταση στον βραζιλιάνο αμυντικό. Θυμίζουμε ότι κάτι αντίστοιχο είχε συμβεί και με τον Μάρκο Αντόνιο που αν και βρισκόταν ένα μόνο βήμα από την επιστροφή του στον ΠΑΟΚ τελικά κατάληξε στη Ραπίντ.

Μάλιστα, ο πρόεδρος της ομάδας Ντίνου Γκεόργκε είπε σε δημοσιογράφους ότι σήμερα θα προχωρήσει στην ανακοίνωση απόκτησης κάποιου παίκτη χωρίς ωστόσο να αποκαλύψει το όνομά του.

Πάντως το σενάριο ενισχύεται από το γεγονός ότι ο ατζέντης του Γκουστάβο είναι Ρουμάνος και, σύμφωνα με δημοσιογράφους της Ρουμανίας, βρίσκεται από χθες στη βαλκανική χώρα μαζί με τον πελάτη του, κάτι που ακόμα δεν έχει επιβεβαιωθεί.

Αν βέβαια συμβεί το σενάριο που παρουσιάζεται πιο πάνω, τότε ο "Δικέφαλος" θα χάσει μέσα από τα χέρια του έναν ποδοσφαιριστή για τον οποίο είχε δείξει έντονο ενδιαφέρον από τα Χριστούγεννα, είχε έρθει σε κατ' αρχήν συμφωνία μαζί του, αλλά η οικονομική κατάσταση της ΠΑΕ καθώς και η αναβλητικότητα του Θοδωρή Ζαγοράκη δεν επέτρεψε την ολοκλήρωση της μετακίνησης ....Το δόγμα που επικρατεί στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ είναι πρώτα να φύγουν παίχτες π.χ. Αραμπατζής και μετά να έρθει ο Γκουστάβο.

Δείτε το σχετικό δημοσίευμα κάνοντας κλικ ΕΔΩ


Διαβάστε ακόμη...