Γκουστάβο για δεξί μπακ;

Ένας από τους παίκτες που αποτελεί μία από τις λύσεις για να καλύψει ο ΠΑΟΚ τις ανάγκες του στο δεξί άκρο της άμυνάς του είναι ο Γκουστάβο .
Γκουστάβο για δεξί μπακ;
Όπως είχε γραφτεί τις τελευταίες μέρες στον έντυπο και ηλεκτρονικό τύπο, ο Γκουστάβο αποτελεί μία από τις καλές λύσεις για να καλύψει ο ΠΑΟΚ τις ανάγκες του στο δεξί άκρο της άμυνάς του.
Η έντονη αυτή φημολογία τείνει πλέον να γίνει είδηση , με τον Βραζιλιάνο παίκτη να είναι πολύ κοντά στο να υπογράψει  συμβόλαιο συνεργασίας για δύο χρόνια με τον ΠΑΟΚ έναντι του ποσού των 300 χιλιάδων € συνολικά.. Η ΠΑΕ ευελπιστεί ότι το ποσό αυτό θα το "κερδίσει" από την αποχώρηση του Αραμπατζή από τον "Δικέφαλο" με τον οποίο μόλις τελεσιδικίσουν οι συζητήσεις, θα υπογραφεί το νέο συμβόλαιο του Γκουστάβο.

Θυμίζουμε ότι ο Λατινοαμερικανός αμυντικός ποδοσφαιριστής ήταν από τους βασικότερους παίκτες της Κέρκυρας, οδηγώντας την ομάδα του νησιού των Φαιάκων και πάλι στα  σαλόνια της Σούπερ Λίγκα.

Είναι χαρακτηριστικό ότι το παρατσούκλι ιου είναι   μίστερ φάουλ , αφού τα πέντε από τα έξι γκολ που πέτυχε φέτος στο πρωτάθλημα της δεύτερης εθνικής ήταν από εκτελέσεις φάουλ (κάτι μας θυμίζει αυτό!)

Φουλ μπακ, που παίζει όλη την πλευρά, δυνατός και με φοβερή φυσική κατάσταση. Αυτοί είναι οι χαρακτηρισμοί των ρεπόρτερ της Κέρκυρας, οι περισσότεροι εκ των οποίων έχουν βαρεθεί να γράφουν και να λένε (όπως ομολογούν οι ίδιοι) ότι ο Γκουστάβο αδικείται και από την κατηγορία που αγωνίζεται και από την ομάδα, εννοώντας ότι είναι για πολύ μεγαλύτερα πράγματα.

Το γεγονός ότι μένει ελεύθερος στις 30 Ιουνίου, αύξησε ακόμα περισσότερο το ενδιαφέρον του Ζήση Βρύζα, παρά το γεγονός ότι ο ΠΑΟΚ είχε ενδιαφερθεί και τον περασμένο Ιανουάριο για την απόκτησή του.

Τότε μάλιστα, ο ΠΑΟΚ ήταν αποφασισμένος να δώσει και κάποια χρήματα στην Κέρκυρα για να τον αποκτήσει, αλλά σύμφωνα με μαρτυρίες των τοπικών δημοσιογράφων το αφεντικό της ομάδας Σπύρος Καλογιάννης αρνήθηκε λέγοντας «ο Γκουστάβο είναι μία ομάδα μόνος του και αυτός θα μας ανεβάσει κατηγορία».

Ο Βραζιλιανός αμυντικός αυτές τις μέρες βρίσκεται στην πατρίδα του και περιμένει τις εξελίξεις έτσι ώστε να ολοκληρωθεί η μεταγραφή του από την Κέρκυρα στο "Δικέφαλο". Όλα δείχνουν ότι ο ΠΑΟΚ έχει "σταντ μπάι" τον παίκτη και συνεχίζει να ερευνά την αγορά χωρίς βέβαια να "ξεχνάει" το θέμα Μανιάτη.

Μιλώντας για τον Γκουστάβο σήμερα σε ραδιοφωνικό σταθμό τη πόλης , ο συμπαίκτης του στην Κέρκυρα Δημήτρης Ιωάννου, τόνισε: «Είναι πολύ καλός ποδοσφαιριστής και στην χρονιά που πέρασε έπαιξε πρωταγωνιστικό ρόλο στην καλή πορεία της ομάδας. Είναι επιθετικογενές μπακ που εφόσον αποκτηθεί από τον ΠΑΟΚ είναι σίγουρο ότι θα βοηθήσει ιδιαίτερα στον μεσοεπιθετικο τομέα. Έχει εξαιρετικές εκτελέσεις φάουλ. Πέρυσι πέτυχε πέντε γκολ από τέτοια φάουλ. Το ένα ήταν καλύτερο από τα  άλλα».

Τέλος, ο επιθετικός της Κέρκυρας, σημείωσε: «Μακάρι να μην φύγει από την δική μου ομάδα και να μας βοηθήσει και του χρόνου. Αν πάει στον ΠΑΟΚ, καλή επιτυχία, γιατί και του χρόνου ο ΠΑΟΚ θα διεκδικήσει το πρωτάθλημα. Εξάλλου είναι πρωτοφανές μία ομάδα της Θεσσαλονίκης να κάνει μία τέτοια μεταγραφή παίκτη από ομάδα της Αθήνας που πήρε το νταμπλ».

 

Διαβάστε ακόμη...