Φωτορεπορτάζ από την άφιξη του Μάριο Μπερέτα

Δείτε μέσα στο κείμενο φωτορεπορτάζ από την άφιξη του Ιταλού προπονητή στο "Μακεδονία"
Φωτορεπορτάζ από την άφιξη του Μάριο Μπερέτα
Στη Θεσσαλονίκη βρίσκεται εδώ και λίγη ώρα ο Μάριο Μπερέτα , προκειμένου να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο με τον ΠΑΟΚ και να παρουσιαστεί επίσημα από τη διοίκηση του συλλόγου.

Ο Ιταλός τεχνικός έχει συμφωνήσει σε όλα με τον Θοδωρή Ζαγοράκη και αναμένεται να μεταβεί τώρα στα γραφεία της ΠΑΕ για να ολοκληρώσει και τυπικά τη συμφωνία του με τον 'δικέφαλο του Βορρά'. Στις 17.00 είναι προγραμματισμένο να δώσει την πρώτη του συνέντευξη Τύπου ως προπονητής του ΠΑΟΚ και για αυτόν τον λόγο αποφάσισε να μην κάνει δηλώσεις στους σημοσιογράφους που τον περίμεναν στο αεροδρόμιο... Σύντομα αναμένονται στη Θεσσαλονίκη και οι συνεργάτες του, αφού είναι γνωστό ότι θα έχει και τιμ 4 ατόμων (2 βοηθούς, έναν γυμναστή, έναν σκάουτερ) για να δουλέψει όπως αυτός επιθυμεί.

Στο μεταξύ, κάποιοι οπαδοί του ΠΑΟΚ βρέθηκαν στο "Μακεδονία" και υποδέχθηκαν τον Μπερέτα . Οι φίλοι του «δικέφαλου» χειροκρότησαν τον Ιταλό, ο οποίος σήκωσε το χέρι του και τους χαιρέτησε.

Να σημειωθεί ότι ο Ιταλός προπονητής κατεβαίνοντας από το αεροπλάνο κρατούσε στα χέρια του ιταλικό Τύπο (Gazzetta και Corriere) για να ενημερωθεί για τις τελευταίες εξελίξεις στην πατρίδα του.

Δείτε και σε video από το youtube σκηνές από την άφιξη του Ιταλού στην Θεσσαλονίκη

...και την αναχώρησή του από το "Μακεδονία", μαζί με τον Ζήση Βρύζα

Διαβάστε ακόμη...