Στη Θεσσαλονίκη ο Εντίνιο

Στη Θεσσαλονίκη βρίσκεται από τα μεσάνυχτα της Παρασκευής ο Εντίνιο, ο οποίος θα αποτελέσει το νέο μεταγραφικό απόκτημα του Π.Α.Ο.Κ.
Στη Θεσσαλονίκη ο Εντίνιο
Στη Θεσσαλονίκη βρίσκεται από τα μεσάνυχτα της Παρασκευής ο Εντίνιο, ο οποίος θα αποτελέσει το νέο μεταγραφικό απόκτημα του Π.Α.Ο.Κ.

Τον Πορτογάλο μεσοεπιθετικό (ο οποίος έφτασε στις 00:30 με ανταπόκριση μέσω Ρώμης συνοδευόμενος από τον μάνατζέρ του) υποδέχθηκαν στο αεροδρόμιο "ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ"  αρκετοί φίλοι της ομάδας -παρά το περασμένο της ώρας -  ο γενικός αρχηγός Κώστας Ιωσηφίδης καθώς και ο υπεύθυνος επικοινωνίας της ΠΑΕ Κυριάκος Κυριάκος.

Εμφανώς χαρούμενος για τη νέα σελίδα της καριέρας του αλλά και από την υποδοχή, παρά το προχωρημένο της ώρας, ο Εντίνιο στις πρώτες του δηλώσεις στους εκπροσώπους του Τύπου είπε: "Ηρθα να ζήσω μια καινούρια εμπειρία σε ένα πολύ μεγάλο σύλλογο.  Για να πω την αλήθεια δεν το σκέφτηκα πολύ μόλις μου έγινε η πρόταση από τον Π.Α.Ο.Κ. Το απόφασισα αμέσως. Ξέρω ότι είναι μια ομάδα με πολύ κόσμο πίσω της και θεώρησα ότι είναι ευκαιρία για μένα  να έρθω. Δεν ξέχασα ποτέ την Ελλάδα.

Ξέρω πως είναι να παίζεις στην Τούμπα, μιας και έχω έρθει σαν αντίπαλος στο παρελθόν. Υπόσχομαι στους οπαδούς  του Π.Α.Ο.Κ. να τα δώσω όλα για την καινούρια μου ομάδα. Σημαντικό ρόλο για να αποδεχτώ την πρόταση, έπαιξαν και η παρουσία των κ.κ. Σάντος, Κονσεϊσάο και Βιεϊρίνια αλλά και η ατμόσφαιρα που επικρατεί στο γήπεδο της Τούμπας. Αυτό που θέλω να υποσχεθώ είναι ότι θα δουλέψω σκληρά και θα κάνω το καλύτερο για την νέα μου ομάδα", τόνισε ο Εντίνιο στις πρώτες του εν Ελλάδι δηλώσεις.

Για περισσότερες δηλώσεις ο Εντίνιο ανανέωσε το ραντεβού με τους δημοσιογράφους στην επίσημη παρουσίασή του που θα γίνει από τη διοίκηση του Π.Α.Ο.Κ. στο αμέσως προσεχές διάστημα...

Αξίζει να σημειωθεί ότι το βράδυ έφθασε στην Θεσσαλονίκη και ο Βραζιλιάνος κεντρικός αμυντικός και πρώην ποδοσφαιριστής του Π.Α.Ο.Κ. Μάρκος Αντόνιο, που θα βρεθεί το απόγευμα του Σαββάτου στο γήπεδο της Τούμπας και να παρακολουθήσει το παιχνίδι πρωταθλήματος για την 18η αγωνιστική της Super League με τον Αστέρα Τρίπολης.

Διαβάστε ακόμη...