Πιο κοντά απο πoτέ!!!

Πιο πιθανή από κάθε άλλη φορά φαντάζει η επιστροφή του Αντελίνο Βιερίνια στον Δικέφαλο...
Πιο κοντά απο πoτέ!!!

 O Πορτογάλος άσος που αποτελεί τον διακαή πόθο κάθε ΠΑΟΚτσή φέρεται να βρίσκεται ένα βήμα από την Τούμπα. Το πολύκροτο σίριαλ (και αυτής της μεταγραφικής περιόδου) φτάνει στο τέλος του και όλα δείχνουν ότι το φινάλε θα είναι αίσιο.  

Το μεγάλο εμπόδιο για να ολοκληρωθεί η συμφωνία ήταν εξαρχής το συμβολαιο που θα έχει ο Βιερίνια  κάτι που οφείλεται και στον μάνατζερ του Πολ Κουτσολιάκο, και ολα δείχνουν ότι βρέθηκε η χρυσή τομή.

Ο ποδοσφαιριστής μείωσε τις απαιτήσεις του αρκετά και οι πληροφορίες κάνουν λόγο για τριετές συμβόλαιο με γενναίες απολαβές.

Η Βολφσπουργκ δείχνει θετικά διακείμενη στο να παραχωρήσει τον παίκτη καθώς δεν τον έχει στα πλάνα της και λογικά δεν θα θελήσει να βάλει εμπόδιο στην μεταγραφή που εκτός των άλλων θα την απαλλάξει και από το υψηλό συμβόλαιο του.

Το γεγονός πάντως είναι πως η διορία για τις μεταγραφές εκπνέει αύριο, επομένως οι ιθύνοντες της ΠΑΕ ΠΑΟΚ έχουν λίγες ώρες για να κάνουν την τελική κρούση προς την Γερμανική ομάδα και να ολοκληρώσουν ένα τεράστιο deal που σίγουρα θα ζεστάνει τον απογοητευμένο από το Ευρωπαικό στραπάτσο κόσμο του Δικεφάλου, και επι του πρακταίου θα ανεβάσει το αγωνιστικό επίπεδο της ομάδας.

 

Διαβάστε ακόμη...