"Μου άρεσε το πλάνο του ΠΑΟΚ"

Έτοιμος να υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας με τον ΠΑΟΚ είναι ο 18χρονος μεσοεπιθετικός Γιάννης Τσίγγος...
"Μου άρεσε το πλάνο του ΠΑΟΚ"

Ο νεαρός είναι διεθνής με την Εθνική Νέων, γεννήθηκε στο Μπίλεφελντ στις 1/7/1999 από Έλληνες γονείς, ενώ ξεκίνησε το ποδόσφαιρο στις ακαδημίες της Σάλκε, την εποχή που αγωνιζόταν εκεί ο Κυριάκος Παπαδόπουλος!

Το paokmania μίλησε μαζί του, λίγα λεπτά μετά την άφιξή του στη Θεσσαλονίκη... 

Για το αν αποτελεί και επίσημα παίκτη του ΠΑΟΚ: "Με πετύχατε ακριβώς την ώρα που κατέβηκα από το αεροπλάνο. Είμαι καθ' οδόν για το γήπεδο της Τούμπας. Πάω για να υπογράψω".

Για το ποια ακριβώς είναι η θέση του: "Μου αρέσει να αγωνίζομαι τόσο στο 10, δηλαδή πίσω από τον επιθετικό, όσο και στην κορυφή της επίθεσης. Αγωνίζομαι εξ ίσου καλά και στις 2 θέσεις".

Ποιο είναι το κύριο χαρακτηριστικό στο παιχνίδι σου: "Θα έλεγα η έκρηξη αλλά και η τεχνική μου".

Για το αν γνωρίζει προσωπικά κάποιους από τους παίκτες του ΠΑΟΚ: "Ναι γνωρίζω αρκετά παιδιά και μάλιστα με κάποια απ' αυτά αγωνιστήκαμε μαζί και στο Euro. Γνωρίζω τον Σιαμπάνη, τον Δοντοτσάκη, τον Νουκάρη και τον Χατζηδίμπα. Είναι σημαντικό, γιατί θα με βοηθήσουν στη γρήγορη προσαρμογή μου".

Αρχικά, όπως γράφεται, θα αγωνιστείς στην Κ20. Ποιοι είναι οι μακροπρόθεσμοι στόχοι σου με τον ΠΑΟΚ: "Πρώτα θα αγωνιστώ στην Κ20. Είχα έναν τραυματισμό στο παρελθόν και έχω μείνει λίγο πίσω στην φυσική κατάσταση. Πρέπει να βάλω τα δυνατά μου, ώστε να φτάσω στα επιθυμητά επίπεδα φυσικής κατάστασης. Στόχος μου είναι να καθιερωθώ στον ΠΑΟΚ, κάτι που θα γίνει μέσω της σκληρής δουλειάς".

Τέλος, το προηγούμενο διάστημα υπήρχαν φήμες μου σε συνέδεαν με τον Ολυμπιακό. Γιατί επέλεξες τον ΠΑΟΚ τελικά: "Ο ΠΑΟΚ έδειξε να με πιστεύει πολύ και μου άρεσε πολύ το πλάνο που μου παρουσίασαν οι άνθρωποί του"

Δείτε τον Τσίγγο να σκοράρει σε παλιότερο παιχνίδι της Εθνικής Κ17, εναντίον της Πολωνίας...

Διαβάστε ακόμη...