Μεγάλο παιχνίδι στην Τούμπα!

Στο πλαίσιο της προημιτελικής φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας, ο Δικέφαλος υποδέχεται στην Τούμπα τον Πανιώνιο, στη ρεβάνς του πρώτου αγώνα (1-1) της Νέας Σμύρνης...
Μεγάλο παιχνίδι στην Τούμπα!

Ο αγώνας θα ξεκινήσει στις 19:30, θα μεταδοθεί τηλεοπτικά από τον OTE tv, ενώ θα υπάρχει συνεχής ενημέρωση για την εξέλιξή του μέσα από το live score της σελίδας μας. Πολλές και σημαντικές απουσίες για τον ΠΑΟΚ, καθώς ο Τούντορ δεν υπολογίζει για σήμερα τους: Κωνσταντινίδη, Μυστακίδη, Χαρίση, Γλύκο, Ζάιρο, Ροντρίγκες, Κοροβέση και τον τιμωρημένο Τζαβέλλα.

Στην 18μελή αποστολή συμπεριέλαβε τους: Βελλίδη, Σιαμπάνη, Χατζηισαΐα, Μαλεζά, Βίτορ, Σκόνδρα, Κίτσιου, Λέοβατς, Κάτσε, Τσίμιροτ, Τζιόλη, Γκολάσα, Σάμπο, Πέλκα, Μακ, Κάκκο, Αθανασιάδη, Μπερμπάτοφ.

Από αυτούς στο αρχικό σχήμα αναμένεται να βρεθούν ο Βελλίδης κάτω από τα δοκάρια, στην άμυνα Σκόνδρας - Βίτορ - Χατζηισαΐας - Κίτσιου, αμυντικά χαφ Τζιόλης - Τσίμιροτ, στη μεσαία γραμμή Μακ - Μπερμπάτοφ - Πέλκας και στην κορυφή της επίθεσης ο Αθανασιάδης. Πρόκειται για την 11άδα που αντιμετώπισε τον γάβρο, με μοναδική αλλαγή τον Σκόνδρα στη θέση του τιμωρημένου Τζαβέλλα... 

Η σημασία της αναμέτρησης είναι τεράστια καθώς το κύπελλο αποτελεί ξεκάθαρα στόχο του ΠΑΟΚ και με το ισόπαλο 1-1 του πρώτου παιχνιδιού η ομάδα μας είναι φαβορί για την πρόκριση στην ημιτελική φάση! Ο θεσμός όμως κρύβει εκπλήξεις (πρόσφατο θύμα ο βάζελος στο Περιστέρι!) και η προσοχή όλων είναι στο φουλ!

Ο κόσμος αναμένεται να δώσει δυναμικό παρόν στην Τούμπα και να σταθεί δίπλα στους παίκτες του Τούντορ στην προσπάθεια που θα κάνουν για να πάρουν την πρόκριση κρατώντας ζωντανό τον στόχο της ομάδας!

Όσον αφορά τον Πανιώνιο, ο Ουζουνίδης πήρε στην αποστολή τους:  Παπαδόπουλο, Διούδη, Αργυρόπουλο, Βλάχο, Οικονόμου, Πατσατζόγλου, Ρισβάνη, Τασουλή, Κόρμπο, Σιώπη, Καθάριο, Τζανδάρη, Μασούρα, Καραμάνο, Μπακασέτα, Ανσαριφάρντ, Μήτκα, Πινιώτη, Χαλκιαδάκη, Μπαργκάν.

Διαιτητής ορίστηκε ο Τζήλος με βοηθούς τους Φραγκιαδάκη (Δωδεκανήσου) και Καραισαρίδη (Πιερίας.) Τέταρτος διαιτητής ο Καραντώνης (Ημαθίας) και παρατηρητής ο Γαβρηιλίδης (Θράκης).

Διαβάστε ακόμη...