Με σοβαρότητα και προσοχή!

Τον Εθνικό Αστέρα αντιμετωπίζει στις 16:00 ο Δικέφαλος, ο οποίος καλείται να παρουσιάσει ένα σοβαρό αγωνιστικό πρόσωπο για να εξασφαλίσει την πρόκριση στους "16" του Κυπέλλου Ελλάδος 2012.
Με σοβαρότητα και προσοχή!

To παιχνίδι μεταδίδεται ζωντανά από το κανάλι ΟΤΕ Sport 2 (CONN-X TV), ενώ θα υπάρχει λεπτό προς λεπτό η εξέλιξή του στο live score του paokmania.

Η σημερινή αναμέτρηση μόνο εύκολη δε μπορεί να χαρακτηριστεί μιας και ο θεσμός του Κυπέλλου κρύβει κάθε χρόνο πολλές εκπλήξεις για τις ομάδες της Super League, οι οποίες τα βρίσκουν "σκούρα" απέναντι σε ομάδες χαμηλότερων κατηγοριών.

Πόσο μάλλον όταν ο ΠΑΟΚ καλείται σήμερα να αγωνιστεί απέναντι σε μια από τις δυνατές ομάδες της φετινής Football League, τον Εθνικό Αστέρα, ο οποίος έχοντας το αβαντάζ του ότι αγωνίζεται στην έδρα του, δεν πρόκειται να παραδοθεί αμαχητί.

Η κακή κατάσταση του αγωνιστικού χώρου του γηπέδου της Καισαριανής είναι ένα σημαντικό πρόβλημα που έχει να αντιμετωπίσει ο Λάσλο Μπόλονι σήμερα.

Ο Ρουμάνος τεχνικός, ο οποίος μετά το τέλος του αγώνα της Κυριακής με τη Δόξα Δράμας, επεσήμανε τη σπουδαιότητα της αναμέτρησης με τον Εθνικό Αστέρα, δεν δεν είχε το χρόνο να δοκιμάσει κάποιο συγκεκριμένο σχήμα αναφορικά με την 11άδα που θα παρατάξει σήμερα, έτσι μόνο υποθέσεις μπορούμε να κάνουμε.

Κάτω από τα δοκάρια ο Γλύκος, με αμυντική 4άδα τους Λίνο, Μπαλάφα, Μαλεζά και Έττο, στα χαφ τους Γκαρσία, Λαζάρ (ή Αρίας) και Φωτάκη και στην επίθεση τους Βιεϊρίνια, Σαλπιγγίδη και Αθανασιάδη.

Την αποστολή συμπληρώνουν οι: Κρέσιτς, Αποστολόπουλος, Κατσικάς, Σταφυλίδης, Ίβιτς, Παναγιωτούδης,  Γεωργιάδης και Γιάννου.

Από πλευράς Αστέρα ο τεχνικός της ομάδας, Πέτρος Δημητρίου, έχει να αντιμετωπίσει αρκετά αγωνιστικά προβλήματα μιας και απέκλεισε από την αποστολή τους  Πασσά, Χαϊκάλη, Γουσούλη. Από εκεί και πέρα, ο Γιώργος Χωριανόπουλος έκανε ένεση για να είναι έτοιμος, ενώ ερωτήματα υπάρχουν σε ό,τι αφορά στον βαθμό ετοιμότητας του Παπαθανασίου. Πιθανή ενδεκάδα για τους γηπεδούχους με τον Γκίτκο τερματοφύλακα, στην άμυνα οι Παπαθανασίου, Λαμπρόπουλος, Παντίδο και Δάρας, στο κέντρο οι Παληγεώργος, Χωριανόπουλος, Λουτσιάνο, Χανιώτης και Σκαρτσίλα και στην επίθεση ο Καούνος.

Την αποστολή συμπληρώνουν οι: Καρατζάς, Νάστος, Άντονι, Μαστρογιάννης, Γκούσεφ, Αδαμάκης, Πασκούλεφ, Καζνέτσης, Γιακούπι.

To παιχνίδιθα διευθύνει ο Μιχάλης Βοσκάκης του Συνδέσμου Ρεθύμνου και βοηθοί του Βοσκάκη θα είναι ο Σπυρίδων Γουργιώτης (Φθιώτιδας) και ο Δημήτρης Μπιτσίδης (Θράκης).

Τέταρτος διαιτητής ορίστηκε ο Τάσος Παπαπέτρου (Αθηνών).

Διαβάστε ακόμη...