Οι μάσκες έπεσαν, φανερή πλέον η στοχοποίηση του ΠΑΟΚ

Με τον τελικό του κυπέλλου έπεσαν και πάλι οι μάσκες. Είναι ξεκάθαρη η στοχοποίηση που υφίστανται ο ΠΑΟΚ και όσοι τον υποστηρίζουν.
Πηγή: forzaonline.gr
Οι μάσκες έπεσαν, φανερή πλέον η στοχοποίηση του ΠΑΟΚ
Photo Credits: @forzaonline.gr

Όποτε πηγαίνει ο ΠΑΟΚ στον τελικό, είναι δεδομένο ότι ο τελικός θα γίνει κεκλεισμένων των θυρών, γιατί “δεν μπορούμε να κάνουμε τελικούς με κόσμο”.

Αυτό ίσχυε όσο ο ΠΑΟΚ ήταν μέσα στο κύπελλο. Βόλος χωρίς κόσμο.

Μόλις αποκλείστηκε ο ΠΑΟΚ από τον τελικό, ξαφνικά όλα άλλαξαν και αίφνης μπορούμε να κάνουμε τελικό με κόσμο στο ΟΑΚΑ, αλλά και τελικό με κόσμο ακόμη και στο Πανθεσσαλικό. Και δέχεται κι ο Μπέος, που μέχρι πρότινος δεν το συζητούσε.

Δυστυχώς, ο ΠΑΟΚ και όσοι τον υποστηρίζουν αντιμετωπίζονται ως… μαμελούκοι.

Και απόρροια αυτής της γελοιότητας είναι και η τιμωρία του ΠΑΟΚ, που αναγκάστηκε να παίξει στην πρεμιέρα των πλέι οφ χωρίς κόσμο.

Κάποιοι τιμώρησαν τον ΠΑΟΚ, για τρεις τζούφιες κροτίδες, για μια αστεία και ανύπαρκτη αφορμή, με μία αγωνιστική για το πιο ήσυχο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό όλων των εποχών στην Τούμπα, μετά το οποίο οι διοικούντες τον Ολυμπιακό ευχαρίστησαν δημόσια για τη φιλοξενία, κάτι που είχε δεκαετίες να γίνει.

Και κάποιοι δέχτηκαν αυτή την τιμωρία ως φυσιολογική γιατί “αυτοί εκεί πάνω πάντα τα ίδια κάνουν”.

Την περασμένη βδομάδα, μάλιστα, ήρθε μια άσχετη να αναφερθεί σε κάποιους ταραξίες στους δρόμους και στις πλατείες λέγοντας ότι “μπορεί να είναι αυτοί που τα σπάνε στην Τούμπα”.

Ο ΠΑΟΚ πρέπει να ζει μ΄ αυτήν την κατάσταση….

Διαβάστε ακόμη...