Ζητούμενο η πρόκριση στον τελικό!

Για την ημιτελική φάση του Κυπέλλου Ελλάδας, ο ΠΑΟΚ αντιμετωπίζει στην Τρίπολη τον Αστέρα, στον επαναληπτικό του 2-0 της Τούμπας...
Ζητούμενο η πρόκριση στον τελικό!

Ο Δικέφαλος έχοντας κατακτήσει την Κυριακή και μαθηματικά το πρωτάθλημα, θέλει να περάσει αλώβητος από την πρωτεύουσα της Αρκαδίας και να φωνάξει "παρών" σε 3ο συνεχόμενο τελικό, έχοντας πάρει το τρόπαιο στους άλλους δύο! 

Ο αγώνας θα ξεκινήσει στις 16:00, θα μεταδοθεί τηλεοπτικά από το Cosmote Sport2 HD, ενώ θα υπάρχει συνεχής ενημέρωση για την εξέλιξή του μέσα από το live score της σελίδας μας.

Ο Ράζβαν Λουτσέσκου καλείται να προσγειώσει τους παίκτες μετά το κυριακάτικο ντελίριο πανηγυρισμών, τόσο στην Τούμπα όσο και στον Λευκό Πύργο, ενώ δε θα έχει στη διάθεσή του τους τραυματίες Βιεϊρίνια, Μαουρίσιο, Βέρνμπλουμ, Ελ Καντουρί, Ενρίκε, καθώς και τον Ρέι.  

Οι 18 παίκτες που έχει στη διάθεσή του ο  τεχνικός του ΠΑΟΚ είναι οι: Πασχαλάκης, Παπαδόπουλος, Μάτος, Λύρατζης, Βαρέλα, Κρέσπο, Ίνγκασον, Γιαννούλης, Μίσιτς, Σάκχοφ, Ολιβέιρα, Κάνιας, Πέλκας, Μπίσεσβαρ, Λημνιός, Ζαμπά, Άκπομ, Σφιντέρσκι.

Από αυτούς στο αρχικό σχήμα αναμένεται να βρεθούν ο Πασχαλάκης κάτω από τα δοκάρια, στην άμυνα οι Μάτος - Κρέσπο - Βαρέλα - Γιαννούλης, αμυντικά χαφ οι Ολιβέιρα - Σάκχοφ, μεσοεπιθετικά οι Μπίσεσβαρ - Πέλκας - Ζαμπά (ή Λημνιός) και πιθανότατα στην κορυφή της επίθεσης ο Άκπομ.

Κόσμος του ΠΑΟΚ αναμένεται να βρεθεί στο "Θ. Κολοκοτρώνης", καθώς επιτράπηκε η μεμονωμένη μετακίνηση και η ομάδα θα έχει τη δική της φωνή στο πέταλο του μικρού σταδίου. 

Όσον αφορά τον αντίπαλο, δεν λείπουν και από αυτόν τα προβλήματα απουσιών, καθώς ο Παράσχος δε θα έχει στη διάθεσή του τους Μανιά και Καλτσά. Στην αποστολή συμπεριλήφθηκαν οι:    Αθανασιάδης, Παπαδόπουλος, Τριανταφυλλόπουλος, Πασαλίδης, Χριστόπουλος, Βλάχος, Κώτσιρας, Τασουλής, Martinez, Valiente, Bellocq, Iglesias, Munafo, Rolle, Γλέζος, Τσιλιανίδης, Fernandez, Δουβίκας, Αραβίδης   

Διαιτητής της αναμέτρησης ορίστηκε ο Ευαγγέλου με βοηθούς τους Ευθυμιάδη - Φωτόπουλο, 4ο τον Μανούχο και παρατηρητή διαιτησίας τον Τάπραντζη  

 

Διαβάστε ακόμη...