"Σε κάθε διοργάνωση πάμε για να κερδίσουμε"

Ο Τζάλμα Κάμπος τοποθετήθηκε ενόψει του τελικού του Σαββάτου απέναντι στην ΑΕΚ...
"Σε κάθε διοργάνωση πάμε για να κερδίσουμε"

 Αναλυτικά ο Αγκολέζος ποδοσφαιριστής του Δικεφάλου τόνισε:

Για το meeting μέσω Skype με τον Ιβάν Σαββίδη: «Είναι μία επικοινωνία μεταξύ μας για εμάς. Είναι μία συνηθισμένη συνάντηση ανάμεσα στους ποδοσφαιριστές και τον πρόεδρο. Μας συνεχάρη για τις εμφανίσεις μας στο πρωτάθλημα. Είναι πιο ξεχωριστή γιατί έγινε πριν τον τελικό Κυπέλλου, αλλά είναι κάτι που συμβαίνει γενικότερα» .

Για το αν η ομάδα έχει μεγαλύτερη «δίψα» για το τρόπαιο σε σχέση με το περσινό: «Σε κάθε διοργάνωση συμμετέχουμε για να την κερδίσουμε. Είναι κάτι που αποδείξαμε με τις εμφανίσεις μας στο πρωτάθλημα, θα το αποδείξουμε και στον τελικό πόσο θέλουμε και φέτος το Κύπελλο, δεν έχει καμία διαφορά με πέρυσι»

Για το αν έχει μεγαλύτερη σημασία το ψυχολογικό ή το αγωνιστικό κομμάτι:«Όλα παίζουν ρόλο, σε ένα παιχνίδι δεν μπορείς να αλλάξεις κάτι μετά. Σε αυτό το παιχνίδι πρέπει να είμαστε σωστοί, πρακτικοί, να έχουμε τουλάχιστον ένα γκολ παραπάνω και να πάρουμε το Κύπελλο» .

Για το αν επηρεάζεται η ομάδα από όσα έγιναν στο πρωτάθλημα:«Μιλάμε πολύ για το τι συνέβη σε εκείνο το παιχνίδι, όλοι είδαν και κατάλαβαν. Τώρα το Κύπελλο είναι άλλη διοργάνωση, είναι ένα παιχνίδι, δεν μπορείς να αλλάξεις κάτι μετά από αυτό όπως το πρωτάθλημα και πρέπει να μπούμε να το κερδίσουμε» .

Για τους δύο μονομάχους του τελικού:«Μιλάμε για δύο ανταγωνιστικές ομάδες που πάλεψαν για το πρωτάθλημα. Δε θέλω να κάνω κάποια σύγκριση, δε θέλω να μιλήσω για τον αντίπαλο. Θέλω να μιλήσω για τη δική μας νοοτροπία, εμείς θέλουμε να μπούμε να κερδίσουμε το παιχνίδι» .

Για το γεγονός ότι ο αγώνας θα γίνει στην έδρα της ΑΕΚ:«Δεν είναι δίκαιο αυτό, όλοι μπορούν να το καταλάβουν αυτό και τους λόγους. Να παίζαμε στην Τούμπα. Αλλά αφού πρέπει να παίξουμε εκεί θα το κάνουμε. Δεν αλλάζει κάτι στην ψυχολογία και τη νοοτροπία μας, θα κάνουμε αυτό που πρέπει» .

Για την κατάσταση στην οποία βρίσκεται ο ίδιος: «Είμαι καλά, ο τραυματισμός μου έχει ξεπεραστεί και είμαι έτοιμος να βοηθήσω στο παιχνίδι» .

Διαβάστε ακόμη...