Oπαδοί σε "Βενιζέλος" και "Μακεδονία"

Κόσμος της ομάδας βρέθηκε και στα δύο αεροδρόμια για να ντοπάρει τους παίκτες του Μάκη Χάβου ενόψει της ρεβάνς του κυπέλλου με την ΑΕΚ...
Oπαδοί σε "Βενιζέλος" και "Μακεδονία"

Κόσμος της ομάδας βρέθηκε και στα δύο αεροδρόμια, για να ντοπάρει τους παίκτες του Μάκη Χάβου, ενόψει της ρεβάνς του κυπέλλου με την ΑΕΚ...

Η αρχή έγινε στο "Ελ. Βενιζέλος" κατά την αναχώρηση της αποστολής και η συνέχεια δόθηκε στο "Μακεδονία", με τον συγκεντρωμένο κόσμο να τα "έχει" με τον Σιδηρόπουλο που λίγες ώρες  πιο πριν δε δίστασε να αφήσει τον ΠΑΟΚ με "9" παίκτες στον αγώνα του ΟΑΚΑ.

Οι παίκτες της ομάδας καταχειροκροτήθηκαν ένας ένας, ενώ η ιαχή "φέρτε μας το κύπελλο στον πύργο το Λευκό" έφτανε στα αυτιά της αποστολής.

Παρά το προχωρημένο της ώρας (1:30 π.μ.), αλλά και τη βροχή που έπεφτε , η ατμόσφαιρα στο Μακεδονία  ήταν "ζεστή" ενώ το παραφρασμένο γνωστό σύνθημα για το πρωτάθλημα "με το έτσι με το θέλω και το κύπελλο το κάνατε μπου..λο" έστελνε για μια ακόμα φορά  το μήνυμα στους κλειδοκράτορες του ελληνικού ποδοσφαίρου, που είναι πραγματικά ....αμετανόητοι!

Διαβάστε ακόμη...