Απύθμενη υποκρισία ...

"Αν εγώ πάρω ένα τίτλο από ένα λάθος, σίγουρα δεν θα χοροπηδούσα, ούτε θα πανηγύριζα. Δεν θα το γιόρταζα."
Απύθμενη υποκρισία ...

Η παραπάνω δήλωση έγινε πριν ένα 24ωρο, από τον τεχνικό της αεκ, Μανόλο Χιμένεθ, σε ραδιόφωνο της αθήνας, φίλα προσκείμενο στους τρεις του ΠΟΚ και φουλ κόντρα στον ΠΑΟΚ το τελευταίο διάστημα! Ο 53χρονος τεχνικός καλά θα κάνει να περάσει από κάποιον γιατρό, γιατί τα πρώτα συμπτώματα Αλτσχάιμερ έχουν κάνει την εμφάνισή τους και ο ίδιος δεν το έχει πάρει χαμπάρι ακόμη.

Γι' αυτό είμαστε εμείς εδώ να του ανοίξουμε τα μάτια μην πάθει τίποτε χειρότερο! Τελικός κυπέλλου 2011: Στο 28', το σκορ άνοιξε με ένα γκολ που δεν έπρεπε να μετρήσει. Ο Σκόκο έβγαλε τη σέντρα από δεξιά και ο Λυμπερόπουλος με κεφαλιά έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Ιτάντζ. Βρισκόταν όμως σε εμφανή θέση οφσάιντ, κάτι που όλως τυχαία διέλαθε της προσοχής του βοηθού.

Θυμηθείτε τη φάση στο video που ακολουθεί (20ό δευτερόλεπτο) και δείτε στην αρχική εικόνα τους τόνους αλήθειας που είπε ο Χιμένεθ, ότι δηλαδή δεν θα πανηγύριζε τίτλο που θα κερδιζόταν από ένα λάθος!!!

Η αρχική εικόνα δείχνει άλλα πράγματα διαψεύδοντας την υποκριτική συμπεριφορά του τεχνικού της αθηναϊκής ομάδας. Είπαμε η υποκρισία έχει και τα όριά της, αυτός όμως τα ισοπέδωσε!

Διαβάστε ακόμη...