Ανύπαρκτος ΠΑΟΚ, λάθος επιλογές ο Ίβιτς!

Στον πρώτο ημιτελικό του Κυπέλλου Ελλάδας, ο ΠΑΟΚ πραγματοποιώντας μια κακή εμφάνιση, έχασε εκτός έδρας με 2-0 από τον βάζελο, πληρώνοντας και τις επιλογές του Ίβιτς που ξάφνιασαν ...
Ανύπαρκτος ΠΑΟΚ, λάθος επιλογές ο Ίβιτς!
 Ο Ίβιτς παρέταξε στο αρχικό σχήμα τους Γλύκο κάτω από τα δοκάρια, Κρέσπο, Μαλεζά, Λέοβατς, Μάτος στην άμυνα, Κάνιας, Σάκχοφ, αμυντικά χαφ, Ενρίκε, Ουάρντα, Κάμπος μπροστά τους και Κουλούρη στην κορυφή της επίθεσης. Να σημειωθεί πως έμειναν εκτός αποστολής οι Αθανασιάδης – Μπίσεσβαρ, ειδικά για τον δεύτερο δεν μπορούμε να καταλάβουμε τον λόγο. Το παιχνίδι ως το 20ό λεπτό θύμιζε την παροιμία, φοβάται ο Γιάννης το θεριό και το θεριό τον Γιάννη, με τους παίκτες μας να πιέζουν στη μεσαία γραμμή, καταστρέφοντας την ανάπτυξη του βάζελου. Σε εκείνο το χρονικό σημείο, ο Γλύκος απέκρουσε δύσκολα την κεφαλιά του Μπεργκ και στο επόμενο λεπτό, έγινε το 1-0 με τον Μολέδο, σε μια φάση στην οποία η αντίδραση της άμυνάς μας δεν ήταν καθόλου καλή. Πάντως για να λέμε τα πράγματα με το όνομά τους, στη φάση υπάρχει μαρκάρισμα του Μολέδο στον Γλύκο, μέσα στη μικρή περιοχή, που ο Σιδηρόπουλος αρνήθηκε επιμελώς να σφυρίξει φάουλ!

Ο ΠΑΟΚ είχε μια τεράστια ευκαιρία επτά λεπτά αργότερα, όταν ο Ενρίκε, αμαρκάριστος από το ύψος του πέναλτι σούταρε άουτ! Προηγήθηκε εξαιρετική συνεργασία Κάμπος- Λέοβατς και γύρισμα του τελευταίου εκεί ακριβώς που έπρεπε, αλλά ο Ενρίκε βιάστηκε να εκτελέσει στέλνοντας την μπάλα απελπιστικά άουτ!

Στα λεπτά που ακολούθησαν ως το 45', δεν παίχτηκε ποδόσφαιρο αξιώσεων, με τον ΠΑΟΚ να ψάχνει να βρει τη συγκέντρωση και την ηρεμία του στο παιχνίδι...

Στην επανάληψη ο Ίβιτς πέρασε στο ματς τους Πέλκα - Κίτσιου (ο δεύτερος πάλεψε, ο πρώτος δε βοήθησε καθόλου), ενώ στο 88' θυμήθηκε έναν από τους πιο φορμαρισμένους παίκτες μας (αδιανόητο που δεν τον ξεκίνησε!) τον Τσίμιροτ! Η φάση πάντως που σηκώνει πολλή κουβέντα έγινε στο 70', όταν Σιδηρόπουλος και Κομίνης έκλεισαν τα μάτια μη καταλογίζοντας πέναλτι σε απλωμένο χέρι του Χουλτ μέσα στην περιοχή! Το τελικό 2-0 διαμορφώθηκε στο 83ο λεπτό με τον Λέτο, σε μια φάση που και πάλι η άμυνα κοιμήθηκε!

Η ομάδα με μόλις τρεις τελικές στο ματς (!) απογοήτευσε και πλέον καλείται στη ρεβάνς της Τούμπας να ανατρέψει μια κατάσταση που δείχνει δύσκολη, αλλά στην Τούμπα το έργο της ανατροπής το έχουμε δει πολλάκις!

Οι συνθέσεις:

βάζελος: Βλαχοδήμος, Κουλιμπαλί, Χουλτ, Μολέδο, Κουτρουμπής, Ζέτα, Κουρμπέλης, Βιγιαφάνες (86' Μολίνς), Εμποκού, Μπεργκ (92' Ρέις), Κλωναρίδης (75' Λέτο). 

ΠΑΟΚ:  Γλύκος, Μάτος, Κρέσπο, Μαλεζάς, Λέοβατς, Σάκχοφ (87' Τσίμιροτ), Κάνιας, Ουάρντα, Κάμπος (73' Κίτσιου), Ενρίκε (58' Πέλκας), Κουλούρης. 

..........................................Θυμηθείτε την εξέλιξη της αναμέτρησηςΤέλος92ο λεπτό: Ρέις στη θέση του Μπεργκ5 λεπτά οι καθυστερήσεις88ο λεπτό: Τσίμιροτ στη θέση του Σάκχοφ83ο λεπτό: 2-0 ο Λέτο από κοντά81ο λεπτό: Κίτρινη στον Λέτο για μαρκάρισμα στον Λέοβατς 75ο λεπτό: Λέτο στη θέση του Κλωναρίδη73ο λεπτό: Κίτσιου στη θέση του Κάμπος70ό λεπτό: Ο Σιδηρόπουλος αρνείται καθαρό πέναλτι με τον επιπρόσθετο να κλείνει τα μάτια!!!Αντί για πέναλτι κίτρινη στον Μάτος!
66ο λεπτό: Μεγάλη επέμβαση του Γλύκου σε σουτ του Μπεργκ!58ο λεπτό: Πέλκας στη θέση του Ενρίκε...57ο λεπτό: Κίτρινη στον Ενρίκε, αυστηρή...55ο λεπτό: Αντεπίθεση του ΠΑΟΚ, το σουτ του Ενρίκε πέρασε άουτΞεκίνησε η επανάληψη, χωρίς αλλαγές οι δύο ομάδες Ημίχρονο1 λεπτό οι καθυστερήσεις37ο λεπτό: Σουτ του Κλωναρίδη, άουτ36ο λεπτό: Κίτρινη στον Ουάρντα31ο λεπτό: Κίτρινη στον Κουλιμπαλί για μαρκάρισμα στον Ουάρντα28ο λεπτό: Τεράστια χαμένη ευκαιρία ο Ενρίκε, αμαρκάριστος από το ύψος του πέναλτι σούταρε άουτ!!! Προηγήθηκε εξαιρετική συνεργάσία Κάμπος- Λέοβατς και γύρισμα του τελευταίου!
27ο λεπτό: Ο Ουάρντα εκτέλεσε φάουλ, απευθείας άουτ 21ο λεπτό! 1-0 ο Μολέδο, γκολ με την άμυνα να είναι παιδική χαρά!!! Στη φάση υπάρχει μαρκάρισμα του Μολέδο στον Γλύκο, μέσα στη μικρή περιοχή!

20ό λεπτό: Ο Γλύκος αποκρούει την κεφαλιά του Μπεργκ!

18ο λεπτό: Σουτ του Μπεργκ άουτ 17ο λεπτό: Κίτρινη στον Λέοβατς για μαρκάρισμα στον Βιγιαφάνες 16ο λεπτό: Δεν έχει αλλάξει κάτι στην εικόνα του ματς, ισορρπημένο παιχνίδι χωρίς ιδιαίτερα καλό ρυθμό

5ο λεπτό: Χωρίς κάτι αξιόλογο ως τώρα στο ματς

To παιχνίδι ξεκίνησε με τον ΠΑΟΚ στη σέντρα

......................................................

To pregame της αναμέτρησης...

17:15 Η αποστολή του ΠΑΟΚ αναχωρεί από το ξενοδοχείο, με τον μεγαλομέτοχο της ΠΑΕ να δίνει το παρόν!  

18:35 Έφτασε στη Λεωφόρο η αποστολή του Δικεφάλου και οι παίκτες έκαναν την καθιερωμένη αναγνωριστική βόλτα στον αγωνιστικό χώρο ...

Η σύνθεση του ΠΑΟΚ...

Εκτός αποστολής οι Μπίσεσβαρ (!) - Αθανασιάδης  

18:11 Ξεκίνησαν ζέσταμα οι Γλύκος - Σιαμπάνης, λίγος κόσμος ως τώρα στις εξέδρες της Λεωφόρου

18:20 Βγήκαν για ζέσταμα οι παίκτες του ΠΑΟΚ

18:45 Ένα τέταρτο πριν σφυρίξει την έναρξη ο Σιδηρόπουλος, το γήπεδο δεν έχει γεμίσει...

Διαιτητής της αναμέτρησης θα είναι ο Τάσος Σιδηρόπουλος του συνδέσμου Δωδεκανήσου, ενώ βοηθοί του θα είναι οι Ευθυμιάδης από την Πιερία και Μπαλτάς από την Αχαΐα. 4ος διαιτητής έχει οριστεί ο Βάτσιος από τον σύνδεσμο Δυτικής Αττικής, ενώ στο ματς θα υπάρχουν και 2 επιπρόσθετοι διαιτητές. Αυτοί θα είναι οι Κομίνης από την Θεσπρωτία και Καλογερόπουλος από την Αττική.

Διαβάστε ακόμη...