Πρωταγωνιστής στο Transferoom ο ΠΑΟΚ

Η καρδιά του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου από τις 18 έως και τις 20 του Μάρτη χτυπούσε στη Ρώμη, καθώς εκεί διοργανώθηκε το μεταγραφικό συνέδρια Transferoom.
Πηγή: forzaonline.gr
Πρωταγωνιστής στο Transferoom ο ΠΑΟΚ
Photo Credits: @forzaonline.gr

Ο ΠΑΟΚ βρέθηκε εκεί με δύο απεσταλμένους, τους Παντελή Θωμάρεη και Γιάννη Σαββίδη. Οι άνθρωποι του Δικεφάλου είχαν συναντήσει με σημαντικά πρόσωπα τόσο από τον χώρο των μάνατζερ, όσο και με συλλόγων και η αίσθηση που άφησε η ολοκλήρωση του συνεδρίου ήταν απόλυτα θετική.

Βέβαια, το πιο σημαντικό ήταν πως οι «ασπρόμαυροι» ήταν στο επίκεντρο, αφού τόσο εκπρόσωποι συλλόγων του εξωτερικού, αλλά και σημαντικοί ατζέντηδες ρωτούσαν για τα… τρία διαμαντάκια του ΠΑΟΚ. Ο λόγος γίνεται για τους Γιάννη Κωνσταντέλια, Κωνσταντίνο Κουλιεράκη και Στέφανο Τζίμα. Βέβαια, δεν ήταν λίγα τα κλαμπ που ήθελαν να μάθουν περισσότερα και για τον διεθνή Κροάτη τερματοφύλακα του Δικεφάλου, Ντομινίκ Κοτάρσκι.

Πάντως και οι άνθρωποι των «ασπρόμαυρων» έκαναν σχετικές ερωτήσεις για συγκεκριμένες περιπτώσεις ποδοσφαιριστών. Άλλωστε, αυτό το συνέδριο είναι ουσιαστικά η… ανεπίσημη έναρξη της θερινής μεταγραφικής περιόδου και κρίνεται εξαιρετικά σημαντικό από όλους τους συλλόγους. Για αυτό τον λόγο δεν υπάρχει ομάδα στην Ευρώπη που να το παραλείπει, αλλά ούτε και δυνατά μανατζερικά ονόματα, αφού δεν είναι λίγες οι μεταγραφές που έχουν κλείσει προφορικά κατα τη διάρκεια των Transferoom.

Διαβάστε ακόμη...