Conference League 2023/24: Οι αποδόσεις κατάκτησης

Μπαίνουμε στη φάση των «8» του Conference League 2023/24 με τη συμμετοχή δύο ελληνικών ομάδων για πρώτη φορά στην ιστορία του θεσμού και έχουμε τις αποδόσεις κατάκτησης.
Πηγή: paok24.com
Conference League 2023/24: Οι αποδόσεις κατάκτησης
Photo Credits: @paok24.com

Ιστορία έγραψαν ο ΠΑΟΚ και ο Ολυμπιακός το βράδυ της Πέμπτης. Παρότι αμφότεροι ήταν αουτσάιντερ για την πρόκριση στην επόμενη φάση, εν τούτοις έκαναν την έκπληξη και πήραν ιστορικές προκρίσεις στα προημιτελικά του Conference League. Ένα Conference League, το οποίο έχει μπει πλέον για τα καλά στις ζωές μας, μιας και αποτελεί την τρίτη τη τάξει ευρωπαϊκή διασυλλογική διοργάνωση και μετέχουν σημαντικά ονόματα συλλόγων.

Το ευτυχές, λοιπόν, είναι πως φέτος έχουμε δύο ομάδες στη φάση των «8», με τον ΠΑΟΚ και τον Ολυμπιακό να εκπροσωπούν τη χώρα μας.

Λίγο πριν την κλήρωση των προημιτελικών, ενδιαφέρον έχει να δούμε ποιες είναι αποδόσεις κατάκτησης του Conference League 2023/24.

Conference League 2023/24 – Αποδόσεις: Οι ομάδες

Ας δούμε, όμως, αρχικά τις ομάδες που πέρασαν στην προημιτελική φάση της διοργάνωσης.

Άστον Βίλα

Βικτόρια Πλζεν

Κλαμπ Μπριζ

Λιλ

Ολυμπιακός

ΠΑΟΚ

Φενέρμπαχτσε

Φιορεντίνα

O δρόμος προς τον μεγάλο τελικό

Αναλυτικά τα ζευγάρια για τους «8»:

Κλαμπ Μπριζ – ΠΑΟΚ

Ολυμπιακός – Φενέρμπαχτσε

Άστον Βίλα – Λιλ

Βικτόρια Πλζεν – Φιορεντίνα

Τα ζευγάρια για τους «4»

Άστον Βίλα-Λιλ με Ολυμπιακός-Φενέρμπαχτσε

Πλζεν – Φιορεντίνα με Κλαμπ Μπριζ – ΠΑΟΚ

Conference League 2023/24 – Αποδόσεις: Τα φαβορί

Πρώτο φαβορί, λοιπόν, σύμφωνα με τις αποδόσεις είναι η Άστον Βίλα. Οι «χωρικοί» πραγματοποιούν μία από τις καλύτερες σεζόν της σύγχρονης ιστορίας τους. Είναι στην πρώτη 4αδα της Premier League και παράλληλα συνεχίζουν στην Ευρώπη, διεκδικώντας και εκεί μερίδιο επιτυχίας. Φυσικά, η μέχρι τώρα πορεία της Βίλα έχει φαρδιά πλατιά την υπογραφή του Ουνάι Έμερι, ο οποίος μετά το πρώτο αποτυχημένο πέρασμα του από το Νησί και την Άρσεναλ, δείχνει τελείως διαφορετικό πρόσωπο. Φυσικά, μόνο τυχαίος προπονητής δεν είναι και το έχουν δείξει οι ευρωπαϊκοί τίτλοι που έχει στο παλμαρέ του.

Η απόδοση κατάκτησης του Conference League από την Άστον Βίλα έχει απόδοση 2,85 από 4,00 στις  στοιχηματικές εταιρίες.

Στη δεύτερη θέση της σχετικής λίστας βρίσκουμε την Φιορεντίνα, η οποία είναι εξίσου καλή φέτος σε Serie A και Ευρώπη. Οι «βιόλα» μπορεί να είναι αισίως στην 8η θέση της Ιταλίας, όμως απέχουν μόλις 4 βαθμούς από τη ζώνη των ευρωπαϊκών εισιτηρίων. Συν τοις άλλοις, παίζουν ωραίο ποδόσφαιρο και δικαίως έχουν κερδίσει το χειροκρότημα και τη δεύτερη θέση όσον αφορά τα φαβορί.

Η Stoiximan προσφέρει την επιλογή της Φιορεντίνα στο 4.00 από το 5,00.

H τιμή για τις ελληνικές ομάδες

Ενδιαφέρον, όμως, έχει να δούμε και τις αποδόσεις των ελληνικών ομάδων για το Conference League 2023/24. Αξίζει να αναφέρουμε πως η Novibet προσέφερε πριν τον πρώτον αγώνα τόσο τον Ολυμπιακό όσο και τον ΠΑΟΚ στο 21,00 για να σηκώσουν τον πρώτο ευρωπαϊκό τίτλο στην ιστορία τους. Μετά τις ήττες όμως της περασμένης Πέμπτης, η απόδοση του ΠΑΟΚ ανέβηκε στο 36,00 και του Ολυμπιακού στο 76,00. Πλέον, έχουμε ξανά ίδια απόδοση για τις ομάδες, με την τιμή τους να είναι στο 15,00 & 21.00 αντίστοιχα!

Οι αποδόσεις κατάκτησης του Conference League 2023/24

Άστον Βίλα – 2,80

Φιορεντίνα – 4,00

Φενέρμπαχτσε – 7,50

Λιλ – 7,50

Κλαμπ Μπριζ – 13,00

ΠΑΟΚ – 15,00

Ολυμπιακός – 21,00

Διαβάστε ακόμη...