"Να φέρουμε το παιχνίδι εκεί που πρέπει"

Ο Ντίεγκο Μπίσεσβαρ εκπροσωπώντας στη συνέντευξη τύπου πριν τον αγώνα με την Έστερσουντ, δήλωσε... 
"Να φέρουμε το παιχνίδι εκεί που πρέπει"

Αρχικά είπε: "Νομίζω ότι το αυριανό θα είναι ένα διαφορετικό παιχνίδι. Είδαμε μετά την ανάλυση ότι η Έστερσουντ εντός έδρας παίζει επιθετικό ποδόσφαιρο, εκτός έδρας παίζει πιο αμυντικά και περιμένουμε ένα ισορροπημένο παιχνίδι. Ελπίζω να πάνε όλα καλά".

Για το αν οι παίκτες του ΠΑΟΚ σκέφτονται το σκορ του πρώτου αγώνα, σχολίασε: "Ξεχνάμε το πρώτο αποτέλεσμα, έχουμε μπροστά μας ένα διαφορετικό παιχνίδι. Η Έστερσουντ θα παίξει πιο επιθετικά. Όπως είπα και πριν, θέλουμε να φέρουμε το παιχνίδι εκεί που πρέπει και εμείς να καταφέρουμε να περάσουμε στους ομίλους".

Για το αν η θερμοκρασία και ο τεχνητός χλοοτάπητας, επηρεάζει τους παίκτες του ΠΑΟΚ, δήλωσε: "Η αλήθεια είναι ότι στην Θεσσαλονίκη υπάρχει περισσότερη ζέστη, αλλά από εκεί και πέρα είμαστε επαγγελματίας ποδοσφαιριστές, νομίζω όμως ότι είναι καλύτερο να παίζουμε σε χαμηλές θερμοκρασίες, είμαστε συγκεντρωμένοι. Θα προπονηθούμε σήμερα στο γήπεδο, δεν μπορούμε να το αλλάξουμε και θα πρέπει να προσαρμοστούμε. Ελπίζω να είμαστε όλοι υγιείς και να συνεχίσουμε".

Διαβάστε ακόμη...