"Mπορούμε να πάρουμε την πρώτη θέση"

O Γιάννης Μυστακίδης τοποθετήθηκε μεταξύ άλλων για την κλήρωση του Δικεφάλου στους ομίλους του Europa League...
"Mπορούμε να πάρουμε την πρώτη θέση"

 Αναλυτικά τόνισε:

Για την σημερινή κλήρωση: Πιστεύω ότι μπορούμε να πάρουμε την πρώτη θέση και να είμαστε ακόμα και πάνω από την Φιορεντίνα. Όσο θα έχουμε τον κόσμο στο πλευρό μας δεν φοβόμαστε κανέναν αντίπαλο. Το σημαντικότερο είναι να πάρουμε όλα τα ματς στην έδρα μας από εκεί να ξεκινήσουμε. Πιστεύω ότι θα περάσουμε πρώτοι. Ο ΠΑΟΚ κοιτάει μόνο μπροστά. Θα το αποδείξουμε και στο γήπεδο. Μπορούμε

Για την πρόκριση με τη Ντιναμό Τιφλίδας: «Ήταν μια όμορφη βραδιά, εμείς κάναμε εύκολη την πρόκριση. Μου άρεσε το ποδόσφαιρο που έπαιξε η ομάδα και είναι σημαντικό να αρέσει και στον κόσμο η εικόνα στο γήπεδο».

Για τον Βλάνταν Ίβιτς: «Πλέον το ποδόσφαιρο αλλάζει. Σε όλη την Ευρώπη υπάρχουν πάρα πολλοί νέοι προπονητές. Είναι σημαντικό που ο κ. Ίβιτς έπαιξε στην ομάδα και ξέρει να διαχειρίζεται καταστάσεις».

Για τον μεγάλο ανταγωνισμό που υπάρχει στη θέση που αγωνίζεται: «Ο ανταγωνισμός μόνο καλό κάνει. Είναι όλοι οι παίκτες πολύ υψηλού επιπέδου και μέσα από την καθημερινή δουλειά πάντα παίζουν οι καλύτεροι. Ο υψηλός ανταγωνισμός έχει πάντα θετικό αντίκτυπο στην ομάδα».

Διαβάστε ακόμη...