Ντουμπλάρισε τις νίκες στο χαλαρό...

Στο επαναληπτικό παιχνίδι των play offs του Europa League, ο ΠΑΟΚ κέρδισε την Ντιναμό Τιφλίδας με 2-0 και πέρασε -όπως αναμενόταν- στους ομίλους του Europa League.
Ντουμπλάρισε τις νίκες στο χαλαρό...

Μπροστά σε 17.000 περίπου θεατές, αριθμός σημαντικός για το ενδιαφέρον που είχε το παιχνίδι, ο Ίβιτς παρέταξε στο αρχικό σχήμα (4-3-3) τον Γλύκο κάτω από τα δοκάρια, στην άμυνα Λέοβατς – Τζαβέλλα – Κρέσπο – Μάτος, στα χαφ Τσίμιροτ – Σάκχοφ – Κάνιας και στην επίθεση Ροντρίγκες – Περέιρα – Κάμπος.

Ο Δικέφαλος βρήκε δίχτυα μόλις στο 5' μετά από ωραία ατομική προσπάθεια του Ροντρίγκες που έπαιξε το 1-2 με τον Περέιρα, μπήκε στην περιοχή και εκτέλεσε τον Σκρίμπε, βάζοντας τέλος στα όνειρα του Γιάραμεκ (τεχνικός της Ντιναμό) που χτες μίλησε για νίκη – πρόκριση της ομάδας του!

Ο ΠΑΟΚ στη συνέχεια αρκέστηκε σε κατοχή μπάλας και κυκλοφορία, περιμένοντας να βρει τις κατάλληλες προϋποθέσεις να τρυπήσει την άμυνα των Γεωργιανών που έδειχνε καλά οργανωμένη. Έχοντας περιορίσει στο ελάχιστο την επιθετική δραστηριότητα της Ντιναμό, είχε 1-2 καλές στιγμές με μακρινά σουτ (Σάκχοφ - Κάμπος) και στο φινάλε του ημιχρόνου κέρδισε πέναλτι με τον δραστήριο σήμερα Γκάρι Ροντρίγκες. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Κάμπος, αλλά ο Σκρίμπε έπεσε στην αριστερή του πλευρά και απέκρουσε σε κόρνερ!

Η φάση όμως δεν είχε τελείωσει... Το κόρνερ το εκτέλεσε ο Περέιρα (όλες οι εκτελέσεις στημένων από τον Αργεντίνο ήταν εξαιρετικές) και ο Τζαβέλλας με κεφαλιά έγραψε το 2-0

Η επανάληψη δεν έκρυβε ιδιαίτερες συγκινήσεις, ο ΠΑΟΚ δεν έδειξε διάθεση να παίξει επιθετικά, διαχερίστηκε το σκορ εύκολα και στο 55ο λεπτό μετά από κούρσα του Ροντρίγκες, έβγαλε τον Περέιρα τετ α τετ αλλά ο Σκρίμπε με το σώμα απέκρουσε!

Ο Δικέφαλος του Βορρά, πέρασε όπως αναμενόταν, στους ομίλους της 2ης τη τάξει ευρωπακής διοργάνωσης και θα είναι στην αυριανή κλήρωση, μετέχοντας στο 2ο γκρουπ δυναμικότητας.

Οι συνθέσεις των ομάδων:

ΠΑΟΚ: Γλύκος, Κρέσπο (76' Βαρέλα), Τζαβέλλας, Λέοβατς (65' Κίτσιου), Μάτος, Κάνιας, Σάχοφ (57' Μπίσεσβαρ), Τσίμιροτ Ροντρίγκες, Τζάλμα, Περέιρα. 

Ντιναμό Τιφλίδας: Σκρίμπε, Σπίσιτς, Αμισουλασβίλι, Σάντος, Λομπτζανίτζε, Παρουνασβίλι, Τσιτσάντζε (74' Βέλεβ), Κιτεϊτσβίλι, Άλβαρο, Ντβαλισβίλι (76' Μικελτάντζε ), Παπουνασβίλι.

...............................................................

Θυμηθείτε την εξέλιξη της αναμέτρησης

Το παιχνίδι ξεκίνησε με τον ΠΑΟΚ στη σέντρα, περίπου 17.000 οι θεατές

3ο λεπτό: Γύρισμα του Μάτος από τα δεξιά, το σουτ του Περέιρα άουτ

5ο λεπτό: ΓΚΟΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛ ο Ροντρίγκες μετά από 1-2 με τον Περέιρα και άψογη εκτέλεση

12ο λεπτό: Ζήτησαν πέναλτι οι φιλοξενούμενοι σε μαρκάρισμα του Λέοβατς σε παίκτη τους, που φάνηκε να το εκβιάζει

15ο λεπτό: Πιέζει η Ντιναμό, κυκλοφορεί την μπάλα ο ΠΑΟΚ

25ο λεπτό: Σουτ του Σάκχοφ από το ύψος της μεγάλης περιοχής άουτ

27ο λεπτό: Κεφαλιά του  Ντβαλισβίλι, δεν ανησυχεί ο Γλύκος

34o λεπτό: Καλή εκτέλεση φάουλ του Περέιρα, η μπάλα πέρασε παράλληλα χωρίς να προλάβει κάποιος να τη σπρώξει στα δίχτυα

39ο λεπτό: Κίτρινη στον Άλβαρο για μαρκάρισμα στον Κάνιας

45ο λεπτό: Ο Ροντρίγκες κέρδισε το πέναλτι, ο Κάμπος το εκτέλεσε, ο Σκρίμπε απέκρουσε σε κόρνερ! Το κόρνερ το εκτέλεσε έξυπνα ο Περέιρα και ο Τζαβέλλας με κεφαλιά έκανε το 2-0

Ημίχρονο 

Ξεκίνησε η επανάληψη, χωρίς αλλαγή ο ΠΑΟΚ

50ό λεπτό: Ωραία μπαλιά του Τζαβέλλα στον Κάμπος που κατέβασε την μπάλα, μπήκε στην περιοχή αλλά ο Σκρίμπε τον πρόλαβε

55ο λεπτό: Φοβερή φάση για τον ΠΑΟΚ!!! Μετά από κούρσα του Ροντρίγκες, έβγαλε τον Περέιρα τετ α τετ αλλά ο Σκρίμπε με το σώμα απέκρουσε! 57ο λεπτό: Μπίσεσβαρ αντί του Σάκχοφ61ο λεπτό: Πολύ σκληρό φάουλ του Ντβαλισβίλι στον Κάνιας, κιτρινίζεται ο Γεωργιανός, θα μπορούσε η κάρτα να έχει και άλλο χρώμα!62ο λεπτό: Βγήκε ο Κιτεϊτσβίλι, μπήκε ο Τσαντουρισβίλι63ο λεπτό: Κίτρινη στον Παρουνασβίλι65ο λεπτό: Κίτσιου στη θέση του Λέοβατς, πάει αριστερά ο Μάτος68ο λεπτό: Σουτ του Άλβαρο μπλόκαρε ο Γλύκος. Η πρώτη αξιλόλογη προσπάθεια των Γεωργιανών74ο λεπτό: Βέλεβ στη θέση του Τσιτσάντζε76ο λεπτό: Βαρέλα στη θέση του Κρέσπο και Μικελτάντζε αντί του Ντβαλισβίλι
88ο λεπτό: Κόρνερ ο Περέιρα, κοντινή γονατιά του Βαρέλα (εξ επαφής), άουτ!

3 λεπτά οι καθυστερήσεις

Τέλος, ντουμπλάρισε τις νίκες ο ΠΑΟΚ επί της Ντιναμό και μπήκε στους ομίλους

........................................................

To pregame της αναμέτρησης

20:00 Βγήκαν για ζέσταμα οι τερματοφύλακες και των δύο ομάδων

20:22 Βγήκε για προθέρμανση ο ΠΑΟΚ

20:30 Κοντά στους 8.000 οι θεατές στην Τούμπα με την  προσέλευση να συνεχίζεται με καλούς ρυθμούς 

20:40 Ολοκληρώθηκε το ζέσταμα, στα αποδυτήρια οι ομάδες

Στη θύρα 8 υπάρχουν καμιά 30αριά φίλοι της Ντιναμό που ζουν στην Ελλάδα

Διαβάστε ακόμη...