Η αντιρατσιστική ημερίδα των Συνδέσμων ΠΑΟΚ

Ενδιαφέρουσες ομιλίες σχετικά με τον ρατσισμό και την καταπολέμησή του ακούστηκαν στην σχετική ημερίδα που πραγματοποιήθηκε από τους Συνδέσμους Φίλων του ΠΑΟΚ.
Η αντιρατσιστική ημερίδα των Συνδέσμων ΠΑΟΚ

Σκοπός της ημερίδας ήταν η σύνδεση του αγώνα κατά των φυλετικών διακρίσεων με την εθελοντική αιμοδοσία.

Τον λόγο πρώτα πήρε ο κ. Δημήτρης Τσιάρας από την Αντιρατσιστική πρωτοβουλία Θεσσαλονίκης μιλώντας για το φαινόμενο του ρατσισμού στις μέρες μας, ενώ στη συνέχεια οι Γιατροί Εθελοντές του Κοινωνικού Ιατρείου Θεσσαλονίκης κ. Θεόδωρος Ζδούκος και κ. Κώστας Μάντζιαρης μας είπαν ότι «το αίμα δεν έχει κανένα διαχωρισμό όλες οι ομάδες υπάρχουν σε όλες τις φυλές, η εθελοντική αιμοδοσία είναι μια κορυφαία πράξη αλληλεγγύης, δίνεις το αίμα σου για να αγωνιστεί ο συνάνθρωπός σου για τη ζωή του».

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ εκπροσωπήθηκε από τον προπονητή των Τμημάτων Υποδομής, Πάμπλο Γκαρσία, ο οποίος μιλώντας στα ελληνικά αναφέρθηκε σε ρατσιστικά περιστατικά που αντιμετώπισε ο ίδιος και στη συνέχεια κάλεσε τον κόσμο στην ημέρα αιμοδοσίας που θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 26.11 (16:00-20:00), στο Πολιτιστικό Κέντρο της Τούμπας (Κλεάνθους 57, έναντι γηπέδου Τούμπας) με σκοπό την ενίσχυση της Τράπεζας Αίματος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ.

Τέλος η ημερίδα έκλεισε με τις ομιλίες του κ. Δημοκράτης Παπαδόπουλου, ο οποίος εκπροσώπησε τον Α.Σ. ΠΑΟΚ, και του ιερέα Χρήστου Μήτσιου. Δείτε ΕΔΩ μέσα από τον φακό του paokfc.gr τις αποκλειστικές εικόνες από την εκδήλωση.

Διαβάστε ακόμη...