Eισβολή οπαδών στα γραφεία της Λίγκας

Oπαδοί της ΑΕΚ, μπούκαραν στα γραφεία της Super League, διαμαρτυρόμενοι εντονότατα για την απόφαση μη αδειότησης της ομάδας τους, με αποτέλεσμα να υπάρξει μεγάλη αναστάτωση και να πηγαίνει προς αναβολή το ΔΣ της διοργανώτριας αρχής...
Eισβολή οπαδών στα γραφεία της Λίγκας

Να πάρουμε τα πράματα με τη σειρά. Οι εκπρόσωποι των ομάδων της Super League είχαν εισέλθει στην αίθουσα συνεδριάσεων για να αποφασίσουν τι μέλει γενέσθαι με τις ομάδες που δεν αδειοδοτήθηκαν από την ΕΠΟ. Εξω από τα γραφεία της διοργανώτριας αρχής εμφανίστηκαν περίπου 100 εξαγριωμένοι οπαδοί της ΑΕΚ που αρχικά επιτέθηκαν φραστικά στον εκπρόσωπο του Ολυμπιακού Σάββα Θεοδωρίδη.

Ακολούθησε μεγάλη ανακατωσούρα, έγιναν ζημιές στην αίθουσα και τελικά με την επέμβαση αστυνομικών δυνάμεων, που έφτασαν ως συνήθως κατόπιν εορτής, οι εισβολείς απομακρύνθηκαν.

Μιλώντας στο "Αθλητικό Metropolis" ο εκπρόσωπος του Ατρομήτου, Γιώργος Σπανός, δήλωσε πως η συνεδρίαση οδεύει προς αναβολή.

Αν και οι πληροφορίες ήθελαν τους οπαδούς της "Ένωσης" να κάνουν επίθεση στον εκπρόσωπο του Ολυμπιακού, Σάββα Θεοδωρίδη, πετώντας του γιαούρτια, ο ίδιος δήλωσε στο "Αθλητικό Metropolis", πως τίποτα κακό δεν συνέβη:"Δεν έγινε τίποτα. Άμα με δείτε, είμαι "κολλαριστός". Εγώ βγήκα έξω και μίλησα με τους οπαδούς και μάλιστα τους δίνω δίκιο".

Χαρακτηριστικές οι δηλώσεις του προέδρου της ΑΕΚ που ανέφερε: "Παιδιά βγείτε έξω, καταστρέφετε την ΑΕΚ".

Από την πλευρά του, ο Παντελής Τσιλαλίδης, αντιπρόεδρος του Πανιωνίου και εκπρόσωπος της ομάδας στη Λίγκα, ο οποίος αντιμετωπίζει και πρόβλημα υγείας, έπαθε σοκ μετά την εισβολή και κάλεσαν ασθενοφόρο για να τον παραλάβει!

Εν τω μεταξύ αίσθηση προκάλεσαν τα όσα φημολογούνται έντονα πως ετοιμάζονατι να ζητήσουν οι 6 "κομμένοι"... Συγκεκριμένα:

1. Να μπορούν παρά τη μη αδειδότηση να πάρουν 4 Έλληνες παίκτες χωρίς όριο ηλικίας!!!

2. Να μπορούν να κάνουν τρεις μεταγραφές μη Ελλήνων παικτών μέχρι 26 ετών!!!

3. Να τους δοθεί ένα επιπλέον εξάμηνο -μέχρι το Δεκέμβρη- ώστε να συνεχίσουν την οικονομική εξυγίανση και στη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου να μπορούν πλεόν να κάνουν κανονικά μεταγραφές

Αdmin team: Όταν μόλις χτες είχαμε γράψει για "μάχη" στα γραφεία της Super League, μόνο αυτό το σκηνικό δεν είχαμε φανταστεί ότι θα μπορούσε να συμβεί από τους επιστήμονες οπαδούς του ελληνικού συλλόγου που χρωστάει σε όποιον μιλάει την ελληνική γλώσσα... Περιμένουμε αντίδραση της Λίγκας για όσα κωμικωτραγικά συνέβησαν σήμερα στη Λεωφόρο Κηφισίας!

 

 

 

Διαβάστε ακόμη...