"Έβρεχε" γκολ στη Νέα Μεσήμβρια ...

Για την 8η αγωνιστική της Α' κατηγορίας των γυναικών στο ποδόσφαιρο, ο ΠΑΟΚ διέλυσε στη Νέα Μεσήμβρια τον Ατρόμητο Αθηνών, επικρατώντας με 7-0...
"Έβρεχε" γκολ στη Νέα Μεσήμβρια ...

Στο καθαρά αγωνιστικό κομμάτι ο ΠΑΟΚ Morris είχε τα ηνία του αγώνα από το πρώτο λεπτό, και σκόραρε δύο διαδοχικά τέρματα με την Betancourt στο 33' και στο 35'.

Στην επανάληψη ο Δικέφαλος συνέχισε με τους ίδιους ρυθμούς και στο 53' η Πούλιου έκανε το 3-0, ενώ δέκα λεπτά αργότερα, μετά από σουτ της Πατερνά, η Πούλιου πέτυχε το δεύτερο προσωπικό της τέρμα. Το 5-0 έκανε με ωραίο τελείωμα η Βαρδαλή στο 76', για να έρθει η Betancourt με αριστουργηματικό σουτ να ολοκληρώσει το χατ-τρικ της στο 84'. Δεν τελείωσε όμως εκεί το show με την Κολομβιανή "μπόμπερ" να σκοράρει ξανά για το τελικό 7-0.

Συμπερασματικά, οι "ισόβιες" πρωταθλήτριες του Δικεφάλου κράτησαν άλλο ένα "clean sheet", αύξησαν την διαφορά από τον δεύτερο Ατρόμητο στους 7 βαθμούς και συνέχισαν την ξέφρενη πορεία τους για έναν ακόμη τίτλο.

ΠΑΟΚ (Φιλίππου): Παπακωνσταντίνου, Χατζηγιαννίδου, Γκάτσου(60' Καραπέτσα), Πατερνά(87' Smiljkovic), Μήτκου, Στράντζαλη, Κακαμπούκη, Βαρδαλή, Betancourt, Δημητρίου (78' Δοϊράνλη), Πούλιου (72' Πίτσιου)

................................

Θυμηθείτε την εξέλιξη της αναμέτρησης

Τέλος

91ο λεπτό: ΓΚΟΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛ από την Betancourt με σέντρα-σουτ από τα 20 μέτρα!

84ο λεπτό: ΓΚΟΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛ και 6-0 με αριστουργηματικό σουτ της Betancourt!

76ο λεπτό: ΓΚΟΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛ και 5-0 η Βαρδαλή!

62ο λεπτό:  ΓΚΟΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛ η Πούλιου και πάλι! Σουτ της Πατερνά η μπάλα στο δοκάρι, με την Πούλιου εξ' επαφής να κάνει το 4-0!

53ο λεπτό: ΓΚΟΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛ και 3-0! Ασίστ από την Βαρδαλή στην Πούλιου, η οποία με καρφωτή κεφαλιά κάνει το 3-0

Ξεκίνησε η επανάληψη

Ημίχρονο

35ο λεπτό: ΓΚΟΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛ και 2-0 για τον ΠΑΟΚ! Και πάλι η Betancourt σκόραρε, με δεξί πλασέ από το ύψος του πέναλτι!

33o λεπτό: ΓΚΟΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛ ο ΠΑΟΚ και 1-0 με ωραίο πλασέ της Betancourt ! Το γκολ το αφιέρωσαν οι παίκτριες του ΠΑΟΚ στην τερματοφύλακα της ομάδας, Ζωή Νάση!

14:00 Το παιχνίδι ξεκίνησε κάτω από δυνατή βροχή

Η σύνθεση του ΠΑΟΚ (Φιλίππου): Παπακωνσταντίνου, Χατζηγιαννίδου, Γκάτσου, Πατερνά, Μήτκου, Στράντζαλη, Κακαμπούκη, Βαρδαλή, Betancourt, Δημητρίου, Πούλιου

Διαβάστε ακόμη...