Εκκωφαντική νίκη επί της Φορτούνα!

Στο τελευταίο φιλικό της προετοιμασίας του, ο ΠΑΟΚ διέλυσε την Φορτούνα Σίταρντ με 1-5 ...
Εκκωφαντική νίκη επί της Φορτούνα!

Ο Αμπέλ Φερέιρα παρέταξε στο γήπεδο την 11άδα με τους παίκτες που έδωσε τα περισσότερα λεπτά συμμετοχής έως τώρα, συν τον Άντερσον Εσίτι , ο οποίος έκανε το ανεπίσημο ντεμπούτο του με τη φανέλα του ΠΑΟΚ.

Παρά το βαρύ γήπεδο από την κακορία που έπληξε σήμερα την Ολλανδία, ο Δικέφαλος ήταν εξαιρετικός στο πρώτο μέρος και ουσιαστικά καθάρισε το παιχνίδι από τα πρώτα 45 λεπτά, καθώς έφυγε για τα αποδυτήρια με το σκορ στο 1-4. Τον χορό των τερμάτων άνοιξε ο Τσούμπα Άκπομ , ο οποίος σκόραρε μετά από ασίστ του Πέλκα στο 7′. Ο δημιουργός του πρώτου γκολ, δύο λεπτά μετά, έγινε εκτελεστής και εκμεταλλευόμενος μία εξαιρετική πάσα του Ομάρ Ελ Καντουρί .

Στο 18′ ο Άκπομ σε κενή εστία μετά από σέντρα του Ζαμπά ανέβασε το δείκτη του σκορ στο 0-3, για να μειώσουν οι γηπεδούχοι στο 41΄.

Το ημίχρονο έκλεισε με νέο γκολ του Άκπομ μετά από μαγική ομαδική προσπάθεια. Στην επανάληψη ο ρυθμός του αγώνα έπεσε αισθητά, με τον Άκπομ να βρίσκει δίχτυα στο ξεκίνημα της επανάληψης και το τέταρτο προσωπικό του γκολ να γράφει το τελικό σκορ. Πλέον ο Δικέφαλος επιστρέφει στη Θεσσαλονίκη και μπαίνει στην τελική ευθεία για την έναρξη των επίσημων υποχρεώσεων και τα παιχνίδια με τον Άγιαξ.

Η σύνθεση του Δικεφάλου:Πασχαλάκης , Μάτος , Γιαννούλης , Βαρέλα , Κρέσπο , Εσίτι , Ελ Καντουρί (84′ Κάτσε ), Μπίσεσβαρ , Ζαμπά (87′ Τσιγγάρας), Πέλκας (43′ Λάμπρου ), Άκπομ .

Διαβάστε ακόμη...