Ψηφίστε το Best Goal Απριλίου

Τρία πανέμορφα γκολ διεκδικούν τον τίτλο του Regency Caisno Best Goal Απριλίου. Εσείς κρίνετε τον τελικό νικητή μέσω paokfc.gr και PAOK FC Official App.
Ψηφίστε το Best Goal Απριλίου

Πρώτος μονομάχος ο Λέο Μάτος . Ένας επιθετικός παγιδευμένος στο σώμα αμυντικού, από το ξεκίνημα της καριέρας του στον ΠΑΟΚ έδειξε ότι είχε έφεση στο σκοράρισμα. Το ωραιότερο όμως τέρμα του το φύλαγε για τον φετινό Απρίλιο. Κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης στο γήπεδο της Τούμπας, κι ενώ το παιχνίδι βρισκόταν στις καθυστερήσεις, με τον ίδιο να έχει σκοράρει άλλη μία φορά, σημείωσε μία απίθανη γκολάρα και κλείδωσε την πρόκριση. Εκτός ισορροπίας και χωρίς να βλέπει εστία ο El Loco έκανε ένα μαγικό γυριστό και ουσιαστικά χάρισε την πρόκριση στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας.

Επόμενος μονομάχος ο Εβγέν Σάκχοφ . Ο Mr Cold Blood είναι σε φόρμα και το δείχνει με κάθε ευκαιρία. Κόντρα στη Λαμία στο γήπεδο της Τούμπας σκόραρε με μία καρφωτή κεφαλιά από το σημείο του πέναλτι ολοκληρώνοντας ιδανικά έναν υπέροχο συνδυασμό με no look πάσα του Ολιβέιρα και σέντρα στην κίνηση από τον Μπίσεσβαρ .

Τέλος στην κουβέντα μπαίνει και ο Δημήτρης Πέλκας . Ο εκ των αρχηγών του Δικεφάλου σημείωσε ένα καταπληκτικό γκολ με μονοκόμματο σουτ από μεγάλη απόσταση μέσα στο AEL FC Arena. Ένα γκολ υπέροχο και πολύ δύσκολο σε εκτέλεση, που θα μπορούσε να ήταν και ιστορικό αν δεν ισοφάριζαν οι γηπεδούχοι στη συνέχεια.

Δείτε τα τρία υποψήφια Best Goal για τον Απρίλιο στο video που ετοίμασε το PAOK TV, το επίσημο κανάλι του ΠΑΟΚ, και λάβετε μέρος στην ψηφοφορία.

Διαβάστε ακόμη...