Ψηφίστε τον MVP Απριλίου!

Ένας ιστορικός μήνας. Ο ΠΑΟΚ επέστρεψε στην κορυφή του ελληνικού πρωταθλήματος και παράλληλα πήρε την πρόκριση για τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας. Ο "μαγικός" Απρίλιος είχε πολλούς πρωταγωνιστές.
Ψηφίστε τον MVP Απριλίου!

O Δικέφαλος τον Απρίλιο κέρδισε τα τρία παιχνίδι που έδωσε στην Τούμπα κόντρα σε Λαμία, Λεβαδειακό και Αστέρα Τρίπολης, ενώ αναδείχθηκε ισόπαλος σε AEL FC Arena και Θεόδωρος Κολοκοτρώνης, χωρίς συνέπειες. Η ομάδα του Ράζβαν Λουτσέσκου πέτυχε τους στόχους της, σήκωσε την κούπα του πρωταθλητή, έμεινε αήττητη στο πρωτάθλημα και θα παίξει στις 11 Μαΐου κόντρα στην ΑΕΚ στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας.

Πολλοί ήταν οι παίκτες που πρωταγωνίστησαν στα παιχνίδια του περασμένου μήνα. Τρεις από αυτούς θα διεκδικήσουν το βραβείο του MVP.

Πρώτος μονομάχος ο Λέο Μάτος . Ο El Loco έκανε τα... δικά του τον Απρίλιο. Εξαιρετικός ανασταλτικά, απίθανος στο επιθετικό κομμάτι. Έδωσε μία ασίστ στο παιχνίδι κόντρα στη Λαμία, ενώ η πρόκριση από τα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας, έφερε την υπογραφή του, καθώς τα δύο δικά του γκολ εντός έδρας έκριναν την πρόκριση.Ο Βραζιλιάνος έχει και φέτος πληθωρική παρουσία, μετρώντας συνολικά 44 συμμετοχές, με έξι γκολ και τέσσερις ασίστ.

Επόμενος διεκδικητής ο Εβγέν Σάκχοφ . Ο Ουκρανός μέσος εδώ και μερικούς μήνες είναι απολαυστικός. Από τη στιγμή που βρήκε σταθερή θέση στην 11άδα της ομάδας, είναι ένας από τους κορυφαίους εντός γηπέδου. Βοήθεια σε όλες τις γραμμές, ένταση και πάθος στο παιχνίδι, αλλά και καθαρό μυαλό τις κρίσιμες στιγμές.

Στα παιχνίδια του Απριλίου πέτυχε τρία γκολ και συνέθεσε ένα εξαιρετικό δίδυμο με τον Σέρζιο Ολιβείρα. Ο Mr Cold Blood έφτασε τις 38 συμμετοχές φέτος, με τέσσερα γκολ και δύο ασίστ και είναι ένα από τα πολύτιμα γρανάζια στη... μηχανή του Λουτσέσκου .

Από την κουβέντα δεν θα μπορούσε να λείψει και ο The Artist. O Ντιέγκο Μπίσεσβαρ κάνει ονειρεμένη σεζόν. Σε 38 αγώνες έχει καταφέρει να έχει διψήφιο αριθμό γκολ και ασίστ, 10 στην κάθε κατηγορία, και είναι ένα από τα πιο αποτελεσματικά όπλα στην γραμμή κρούσης του ΠΑΟΚ, όντας απρόβλεπτος και ικανός να διαλύσει κάθε σχέδιο της αντίπαλης άμυνας.

Στα τελευταία πέντε παιχνίδια της ομάδας, σκόραρε δύο φορές και μοίρασε μία ασίστ, θέτοντας σοβαρή υποψηφιότητα για το βραβείο του πολυτιμότερου.

Λάβετε μέρος στην ψηφοφορία του paokfc.gr κι επιλέξτε τον πολυτιμότερο παίκτη του ΠΑΟΚ για τον Απρίλιος.

Ψηφίστε τον 11888 MVP Απριλίου

Διαβάστε ακόμη...