Τα… μαγικά του Μαουρίσιο

Δύο εντυπωσιακές, "χορευτικές" φιγούρες του Χοσέ Μαουρίσιο κόντρα στον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ, χάρισαν στον Βραζιλιάνο τον τίτλο του nak Play of the Month, Μαρτίου.
Τα… μαγικά του Μαουρίσιο

Ο ΠΑΟΚ στο ΟΑΚΑ ήταν εξαιρετικός και έκανε ένα σημαντικό βήμα για τον τίτλο. Οι παίκτες του Ράζβαν Λουτσέσκου έπιασαν υψηλά στάνταρ απόδοσης κόντρα στους Πράσινους και έφτασαν σε μία άνετη νίκη με 0-2.

Από τους κορυφαίους της ομάδας ήταν ο Χοσέ Μαουρίσιο . Ο Βραζιλιάνος πραγματοποίησε μία μεστή και γεμάτη εμφάνιση, όντας καταλυτικός για την ομάδα του. Πέρα από το γκολ που άνοιξε το σκορ, έκανε και μερικές, εντυπωσιακές, βραζιλιάνικες ενέργειες.Δύο από αυτές, σε συνδυασμό, έκλεψαν την παράσταση και το χειροκρότημα. Ο The Playmaker κατάφερε στα ίδιο παιχνίδι να κάνει ένα σομπρέρο και μία «ποδιά» σε αντιπάλους και να αφήσει άφωνο το κοινό.

Σε ένα ένα από τα τελευταία του παιχνίδια, πριν το σοβαρό του τραυματισμό, ο Μαουρίσιο ξεδίπλωσε όλο το ταλέντο και την ποιότητα του.Στην ψηφοφορία για το nak Play of the Month Μαρτίου ο Χοσέ Μαουρίσιο κέρδισε τις προτιμήσεις του κοινού και κατέκτησε τον τίτλο με ποσοστό 42,3%.

Στη δεύτερη θέση έμεινε το τακουνάκι του Σάκχοφ στην Ξάνθη, ενώ το βάθρο έκλεισε η ασίστ του Άκπομ στα Πηγάδια, που ολοκλήρωσε μία εξαιρετική ομαδική προσπάθεια και οδήγησε στο γκολ του Πέδρο Ενρίκε .

Θυμηθείτε τις μαγικές ενέργειες του Μαουρίσιο μέσα από το PAOK TV

Διαβάστε ακόμη...