«Οι επόμενες αποφάσεις μας για το θέμα των διαιτητών θα είναι πολύ αυστηρές»

Θέση για την διαιτησία του Τζήλου στο Περιστέρι πήρε και η ΠΑΕ ΠΑΟΚ, τονίζοντας πως πλέον στο στρατόπεδο του Δικεφάλου θα πάρουν πολύ αυστηρές αποφάσεις πάνω στο συγκεκριμένο ζήτημα.
«Οι επόμενες αποφάσεις μας για το θέμα των διαιτητών θα είναι πολύ αυστηρές»

Μετά την δυσαρέσκεια του Γιώργου Σαββίδη, θέση για την διαιτησία στο Περιστέρι από τον Αθανάσιο Τζήλο, πήρε και η «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ.

Όπως χαρακτηριστικά σημειώνεται από τον ΠΑΟΚ:«Πριν τον αγώνα θέλαμε να πιστέψουμε πως ο κ. Περέιρα δεν μπόρεσε όντως να βρει ξένο διαιτητή και πως ένας Έλληνας διεθνής θα μπορούσε να φέρει σε πέρας τον αγώνα...»

Μάλιστα, από τον ΠΑΟΚ τονίζουν πως... περνούν στην αντεπίθεση: «Τώρα όμως θα ξεκινήσουν οι απαραίτητες συσκέψεις και οι επόμενες αποφάσεις μας θα είναι πολύ αυστηρές πάνω στο θέμα των διαιτητών...».

Και αυτό γιατί, όπως αναφέρουν στον Δικέφαλο, τα λάθη με Έλληνες διαιτητές είναι πολλά και επαναλαμβανόμενα και πάντα εις βάρος της ομάδας τους: «Συζητήθηκαν και αναλύθηκαν πολύ όλα τα λάθη των Ελλήνων διαιτητών στα ματς του ΠΑΟΚ. Σε κάθε παιχνίδι με Έλληνα είχαμε μεγάλα λάθη εναντίον μας. Σε όλα όμως...».

Διαβάστε ακόμη...