Τα κορυφαία βίντεο του Σεπτεμβρίου

Το paokfc.gr συγκέντρωσε τα δημοφιλέστερα βίντεο του PAOK TV για τον Σεπτέμβριο και σας τα παρουσιάζει μέσα από την στήλη Top Videos.
Τα κορυφαία βίντεο του Σεπτεμβρίου

Οι συνεχόμενες μάχες σε Ελλάδα και Ευρώπη, η μεταγραφή του Νίκου Καρέλη, το mini movie της καλοκαιρινής περιπέτειας στο Champions League και άλλα. Ας δούμε την λίστα αναλυτικά...

Είναι το μέσο το οποίο σας φέρνει καθημερινά δίπλα στην αγαπημένη μας ομάδα. Το PAOK TV είναι πάντα εκεί στις μικρές και τις μεγάλες στιγμές του Δικεφάλου και με ένα κλικ σας δίνει τη δυνατότητα να ζήσετε τα πάντα μέσω της οθόνης σας.Μέσα από τα βίντεο που επιμελείται ο Πολύβιος Δημητριάδης έρχεστε συνεχώς δίπλα στους παίκτες και το τεχνικό επιτελείο και απολαμβάνετε σε υψηλή ανάλυση οπτικοακουστικό υλικό για όλα τα γούστα.

Ο Σεπτέμβριος ήταν ένας ιδιαίτερα γεμάτος μήνας για τον ΠΑΟΚ. Οι αγωνιστικές υποχρεώσεις ήταν πολλές σε Ελλάδα και Ευρώπη, με μεγάλα ντέρμπι.Το κανάλι του Δικεφάλου μέσα από το paokfc.gr και τα Social Media της ΠΑΕ ΠΑΟΚ σας παρουσίασε καθημερινό υλικό από την προετοιμασία της ομάδας, παρασκήνιο από τους αγώνες, ζωντανές μεταδόσεις και στιγμιότυπα.Επίσης ψηλά στις προτιμήσεις βρέθηκε η μεταγραφή του Νίκου Καρέλη , με την ιδιαίτερη παρουσίαση του και την πρώτη του προπόνηση με την νέα του ομάδα, καθώς και το παρασκήνιο της ομαδικής φωτογράφησης του αγωνιστικού τμήματος.

Παράλληλα παρουσιάστηκε ένα mini movie με την πορεία της ομάδας του Ράζβαν Λουτσέσκου στα προκριματικά του Champions League που χάρισε πολλές συγκινήσεις.Τέλος ο ΠΑΟΚ μαζί με τον νέο, σημαντικό συνεργάτη του στον τομέα των New Media, το Dugout, έφτιαξαν κάποια ξεχωριστά βίντεο για εσάς. Η νέα ψηφιακή πλατφόρμα σε συνεργασία με το PAOK TV παρουσίασε αποκλειστικό υλικό και συνεντεύξεις, με αυτή του Βιεϊρίνια αλλά και το βίντεο με την ατμόσφαιρα της Τούμπας στο παιχνίδι κόντρα στην Τσέλσι για τους ομίλους του Europa League, να κλέβουν την παράσταση.Η επίσημη ιστοσελίδα του Δικεφάλου σας παρουσιάζει μέσω της στήλης Top Videos τα δημοφιλέστερα videos του PAOK TV .

Ας τα θυμηθούμε ΕΔΩ

Διαβάστε ακόμη...