Η οικογένεια του ΠΑΟΚ στα Τέμπη

Όσα χρόνια κι αν περάσουν η οικογένεια του ΠΑΟΚ έχει ένα ραντεβού στο οποίο είναι πάντα πιστή. Ως ένα ελάχιστο φόρο τιμής στη μνήμη έξι παιδιών που η αγάπη τους για τον ΠΑΟΚ τους άφησε στα Τέμπη.
Η οικογένεια του ΠΑΟΚ στα Τέμπη

Ο πρόεδρος του Δικεφάλου, Ιβάν Σαββίδης, ο αντιπρόεδρος Μάκης Γκαγκάτσης και το μέλος του ΔΣ, Δημοκράτης Παπαδόπουλος εκπροσώπησαν τη διοίκηση στο μνημόσυνο για τα 19 χρόνια από το τραγικό δυστύχημα. Από το ποδοσφαιρικό τμήμα το παρών έδωσαν οι Στέλιος Μαλεζάς και Στέλιος Κίτσιου .

Ο κόσμος του ΠΑΟΚ ήταν και πάλι εκεί για να τραγουδήσει για χάρη των έξι αδικοχαμένων παιδιών, γεγονός που δεν έμεινε ασχολίαστο από τον Ιβάν Σαββίδη που δήλωσε:

«Η αντίληψη και η ενθύμηση του πόσο τραγικά έφυγαν τα παιδιά. Δεν μπορεί να μην το βλέπεις όλο αυτό χωρίς δέος. Αγγίζει την ψυχή. Ο χρόνος δε τα σβήνει όλα αυτά. Είναι καλό πως οι φίλοι του ΠΑΟΚ δεν ξεχνούν. Αυτό που μπορούμε να κάνουμε είναι να το θυμόμαστε. Και να τους αφιερώνουμε τις επιτυχίες της ομάδας. Σήμερα ελπίζω να πάρουμε μια λαμπρή νίκη για να την αφιερώσουμε σε αυτούς» .

Σχετικά με τα συνθήματα του κόσμου για την κατάκτηση του πρωταθλήματος, ο πρόεδρος του ΠΑΟΚ είπε: «Υπομονή. Εμείς το θέλουμε και θα κάνουμε τα πάντα. Δεν θα μας σπάσει τίποτα. Για χάρη αυτών των παιδιών που αγαπούν πιστά τον ΠΑΟΚ όλα τα χρόνια της ιστορίας του. Την επόμενη χρονιά συμπληρώνονται 20 χρόνια από το τραγικό δυστύχημα. Το πρωτάθλημα του χρόνου θα πρέπει να το φέρουμε εδώ» .

Διαβάστε ακόμη...