Fans’ Man of the Match ο Πέλκας

Ο Δημήτρης Πέλκας αναδείχθηκε από το κοινό του paokfc.gr και του PAOK FC Official App, ως ο Fans' Man of the Match του εκτός έδρας αγώνα κόντρα στον Ατρόμητο για την 26η αγωνιστική της Super League Σουρωτή.
Fans’ Man of the Match ο Πέλκας

Στο γήπεδο του Ατρομήτου, όπου κανείς, από τους υπόλοιπους διεκδικητές του πρωταθλήματος δεν κατάφερε να πάρει την νίκη, ο ΠΑΟΚ πήρε διπλό και μάλιστα για δεύτερη φορά φέτος, μετά την επικράτησή του για το Κύπελλο Ελλάδας, και με 0-2 πανηγύρισε ένα ακόμα τρίποντο στην φετινή Super League Σουρωτή.

Εκ των κορυφαίων του Δικεφάλου ήταν ο Δημήτρης Πέλκας . Ο μέσος του Δικεφάλου πέρα της γενικά εξαιρετικής παρουσίας του στον αγωνιστικό χώρο, με προσφορά σε όλες τις γραμμές, πάθος, ένταση και πολύ τρέξιμο, ήταν μέσα και στις δύο φάσεις των γκολ της ομάδας.Αρχικά εκτέλεσε το φάουλ, στην κομπίνα που έστησαν μαζί με Βιεϊρίνια και Κάμπος για να ανοίξει ο Ανγκολέζος το σκορ, ενώ στο 0-2 η μπάλα ήρθε στα πόδια του μετά από απομάκρυνση της άμυνας του Ατρομήτου και με περίτεχνη ενέργεια απέφυγε δύο αντιπάλους για να δώσει έτοιμο γκολ στον Κρέσπο .

Στην ψηφοφορία για το Fans' Man of the Match του αγώνα στο Περιστέρι, το κοινό του paokfc.gr και του PAOK FC Official App, επέλεξε τον Πέλκα ως τον πολυτιμότερο της αναμέτρησης με ποσοστό 36,93%. Κοντά του ο Αντελίνο Βιεϊρίνια , που έμεινε στην δεύτερη θέση, ενώ στο βάθρο ανέβηκε και ο Τζάλμα Κάμπος .

Διαβάστε ακόμη...