Fans’ Man of the Match ο Πρίγιοβιτς

Ο Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς αναδείχθηκε από το κοινό του paokfc.gr και του PAOK FC Official App, ως ο Fans' Man of the Match του επαναληπτικού της Τούμπας κόντρα στον ΑΟ Τρίκαλα για την φάση των 16 του Κυπέλλου Ελλάδας.
Fans’ Man of the Match ο Πρίγιοβιτς

Η ευρεία νίκη του Δικεφάλου με 1-5 στην έδρα του ΑΟ Τρίκαλα είχε... καθαρίσει την υπόθεση πρόκριση στα προημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας. Το παιχνίδι της Τούμπας ήταν μία πρώτης τάξεως ευκαιρία για τους προπονητές να δοκιμάσουν πράγματα και δώσουν χρόνο σε κάποιους ποδοσφαιριστές, που δεν έχουν παίξει αρκετά μέσα στην σεζόν.

Ο ΠΑΟΚ κυριάρχησε σε όλη την αναμέτρηση, δημιούργησε πολλές ευκαιρίες, αλλά δεν ήταν αποτελεσματικός, με αποτέλεσμα ο ΑΟ Τρίκαλα να ισοφαρίσει στις καθυστερήσεις και τους γηπεδούχους να απαντούν στην τελευταία φάση του αγώνα από την άσπρη βούλα, με το τελικό 2-1 να δίνει την δυνατότητα στους παίκτες του Λουτσέσκου να συνεχίσουν το νικηφόρο σερί τους.

Πρωταγωνιστής της αναμέτρησης ο Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς . Ο Σέρβος φορ του Δικεφάλου ήταν και πάλι εκεί και σε ένα ακόμα εντός έδρας παιχνίδι έβαλε την σφραγίδα του. Δύο γκολ, με τα οποία έφτασε τα 14 συνολικά στην σεζόν και τα τέσσερα στα δύο πρώτα παιχνίδια του 2018.

Στην ψηφοφορία για τον Fans' Man of the Match της αναμέτρησης του paokfc.gr και στο PAOK FC Official App, ο Πρίγιοβιτς κατέκτησε την κορυφή των προτιμήσεων του κοινού, συγκεντρώνοντας ποσοστό 32,1%. Ο Ντιέγκο Μπίσεσβαρ ανέβηκε στο δεύτερο σκαλί του βάθρου, ενώ ο νεαρός τερματοφύλακας Μάριος Σιαμπάνης , πήρε φανέλα βασικού από τον Λουτσέσκου και έδειξε καλά στοιχεία στο παιχνίδι του.

Διαβάστε ακόμη...