Τα Press Kids επιστρέφουν

Τα Χριστούγεννα πλησιάζουν κι αν δεν έχετε αποφασίσει τι δώρο να κάνετε στο παιδί ή το βαφτιστήρι σας, ο ΠΑΟΚ σας προσφέρει μια εναλλακτική λύση που θα ζήλευε κι ο Άγιος Βασίλης.
Τα Press Kids επιστρέφουν

 

Τα Press Kids επιστρέφουν. Σε μια Christmas Edition. Ο ΠΑΟΚ αλλάζει ξανά τους κανόνες και ετοιμάζει μία ακόμη συνέντευξη Τύπου,  που σπάει τους κανόνες. Οι παίκτες παίρνουν θέση πίσω από τα μικρόφωνα και απαντούν σε ερωτήσεις παιδιών. Ερωτήσεις διαφορετικές από τα τετριμμένα, με κύριο γνώρισμα την παιδική αθωότητα, ειλικρίνεια αλλά και περιέργεια.

Η αρχή έγινε την περασμένη σεζόν με τους Στέλιο Μαλεζά και Δημήτρη Πέλκα , να δέχονται καταιγισμό ερωτήσεων και το αποτέλεσμα να είναι απολαυστικό. Τόσο για τους παρευρισκόμενους, όσο και για όσους επέλεξαν να το παρακολουθήσουν από το PAOK TV.

Όλα, λοιπόν, είναι έτοιμα για το δεύτερο μέρος. Ο ΠΑΟΚ μέσω των Press Kids δίνει τη δυνατότητα σε 30 τυχερά παιδιά ηλικίας 6 ως 11 ετών να ζήσουν μια μοναδική εμπειρία ΠΑΟΚ. Να γνωρίσουν αγαπημένους τους παίκτες, να τους ρωτήσουν ό,τι τους έρθει στο κεφάλι την ώρα που οι γονείς τους θα τους καμαρώνουν ζωντανά από τo PAOK TV.

Τα υποψηφία Press Kids θα πρέπει να συμπληρώσουν την παρακάτω φόρμα, μόνα είτε με την βοήθεια των γονιών τους, μέχρι τις 12.12, ώστε να δηλώσουν συμμετοχή.

    Αν οι δηλώσεις συμμετοχής ξεπεράσουν τις διαθέσιμες θέσεις, θα πραγματοποιηθεί κλήρωση.
    Στα Press Kids έχουν δικαίωμα συμμετοχής μόνο παιδιά ηλικίας 6 ως 11 ετών.

Πατήστε ΕΔΩ για να συμπληρώσετε την αίτηση

Διαβάστε ακόμη...