Best Goal το buzzer beater του Πέλκα

Το γκολ του Δημήτρη Πέλκα, με το οποίο o ΠΑΟΚ κέρδισε τον Πανιώνιο στο γήπεδο της Τούμπας για το πρωτάθλημα της Super League,
Best Goal το buzzer beater του Πέλκα

αναδείχθηκε από το κοινό του paokfc.gr και του PAOK FC Official App, ως Best Goal Μαρτίου.

Δίχως να είναι μέσα στους πρώτους σε χρόνο συμμετοχής, ο Δημήτρης Πέλκας έχει καταφέρει να συμπεριλάβει το όνομά του στον πλέον αποτελεσματικούς παίκτες του ΠΑΟΚ. Μέχρι στιγμής έχει σημειώσει έξι γκολ με το τελευταίο του να του χαρίζει τον πρώτο του ατομικό τίτλο για την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο. Ίσως περισσότερο για το χρονικό σημείο στο οποίο το πέτυχε χαρίζοντας τρεις βαθμούς στον ΠΑΟΚ σε ένα κρίσιμο ματς με τον Πανιώνιο.

Το... ντέρμπι της δεύτερης θέσης ήταν δυνατό δίχως πολλές φάσεις και κυλούσε στα τελευταία του λεπτά όταν ο Πέλκας άλλαξε τη ροή των πραγμάτων. Στο φινάλε σκόραρε το νικητήριο γκολ με κοντινή προβολή μετά από κεφαλιά πάσα του Μυστακίδη , σε σέντρα του Μάτος από δεξιά.

Στην ψηφοφορία του paokfc.gr και του PAOK FC Official App για την ανάδειξη του Best Goal Μαρτίου, το τέρμα του νεαρού άσου κέρδισε στις προτιμήσεις των φίλων του ΠΑΟΚ και αναδείχθηκε το ωραιότερο του μήνα με ποσοστό 48,22%.

Στην δεύτερη θέση έμεινε η εξαιρετική ομαδική προσπάθεια που έφερε το γκολ του Πρίγιοβιτς κόντρα στον Ολυμπιακό, ενώ στην τρίτη ακολούθησε τέρμα του Σάκχοφ , που άνοιξε το δρόμο για την νίκη κόντρα στους Ερυθρόλευκους.  Θυμηθείτε το όμορφο τέρμα του Πέλκα μέσα από το PAOK TV

Διαβάστε ακόμη...