Ο ΠΑΟΚ φέρνει την οικογένεια στο γήπεδο

Μία πλήρης ποδοσφαιρική εμπειρία για όλη την οικογένεια που μετατρέπει τον ποδοσφαιρικό αγώνα σε γιορτή και φέρνει τα παιδιά, αλλά και τους γονείς δίπλα στην αγαπημένη τους ομάδα.
Ο ΠΑΟΚ φέρνει την οικογένεια στο γήπεδο

Το PAOK Family για τρίτη συνεχόμενη χρονιά προσφέρει μία ολοκληρωμένη ψυχαγωγική πρόταση για μικρούς και μεγάλους.

Σε κάθε εντός έδρας παιχνίδι του Δικεφάλου, το PAOK Family φέρνει όλη την οικογένεια στο γήπεδο. Με κόστος εισιτηρίου 15 ευρώ εξασφαλίζουν πρόσβαση στο γήπεδο οι δύο γονείς και μέχρι και τρία παιδιά και πέρα από την παρακολούθηση του αγώνα συμμετέχουν σε διάφορες δραστηριότητες, διαγωνισμούς και κερδίζουν δώρα ΠΑΟΚ.

Η δράση ξεκινά από νωρίς. Περίπου μιάμιση ώρα πριν την σέντρα της αναμέτρησης οι άνθρωποι του PAOK Family υποδέχονται μικρούς και μεγάλους και ξεκινά η προετοιμασία για τον αγώνα. Face painting, διαγωνισμοί με αναμνηστικά δώρα, κληρώσεις, παιχνίδια και πρόβες για τα συνθήματα και τα κορεό υποδοχής της ομάδας.

Κατά την διάρκεια του αγώνα τα συνθήματα δεν σταματούν, οι σημαίες ανεμίζουν συνεχώς, τα τύμπανα δίνουν τον ρυθμό και η θετική ενέργεια δίνει ώθηση στην ομάδα. Στο ημίχρονο τα παιχνίδια συνεχίζονται, ενώ υπάρχει και ένα γεύμα για κάθε παιδί προκειμένου να ανακτήσει δυνάμεις ενόψει της επανάληψης.

Σε κάθε αγώνα η κερκίδα ασχολείται και με μία διαφορετική θεματική ενότητα, στην οποία τα παιδιά παίζουν, μαθαίνουν και ευαισθητοποιούνται για διάφορα θέματα. Το τελευταίο διάστημα η ΠΑΕ ΠΑΟΚ έχει εισάγει και μία ακόμα καινοτομία στο PAOK Famiy.

Πλέον όσα παιδιά παρακολουθούν τον αγώνα από τον ειδικά διαμορφωμένο χώρο στην Θύρα 7, μπαίνουν σε κλήρωση με έπαθλο μία θέση δίπλα στους αγαπημένους τους παίκτες. Σε κάθε παιχνίδι δύο παιδιά κερδίζουν το προνόμιο στην επόμενη αναμέτρηση να συνοδεύσουν παίκτες του ΠΑΟΚ στον αγωνιστικό χώρο και φυσικά να γνωρίσουν από κοντά τα ινδάλματά τους.

Το PAOK Family κερδίζει όλο και περισσότερους φίλους, προσπαθεί να βελτιώνεται και να αναπτύσσεται συνεχώς προκειμένου να κάνει την γηπεδική εμπειρία ακόμα πιο πλούσια. Ο κόσμος έχει αγκαλιάσει την πρωτοβουλία της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, με χαρακτηριστικό παράδειγμα το παιχνίδι κόντρα στον Πανιώνιο, όπου έγινε sold out.

Δείτε μέσα από τον φακό του paokfc.gr τις αποκλειστικές εικόνες από την οικογενειακή κερκίδα της Κυριακής.

Διαβάστε ακόμη...