"Περιμένουμε κάθε αγωνιστική με ανυπομονησία"

Ο προπονητής της γυναικείας ομάδας ποδοσφαίρου, Αλέξης Τασούλης, μίλησε αποκλειστικά στο acpaok.gr για το απόλυτο των νικών που έχει η ομάδα μέχρι τώρα και για το επίπεδο του πρωταθλήματος.
"Περιμένουμε κάθε αγωνιστική με ανυπομονησία"

Πώς κρίνετε την έως τώρα πορεία της ομάδας και το απόλυτο των νικών που έχει έως τώρα;

Aδιαμφισβήτητα το απόλυτο των νικών εώς τώρα στο πρωτάθλημα και ότι η ομάδα παραμένει αήττητη, αν συνυπολογίσουμε και το champios League είναι σημαντικό και μας γεμίζει αυτοπεποίθηση για τη συνέχεια. Προσωπικά για μένα μεγάλη σημασία έχει ο τρόπος που θα αγωνιστούμε, τι ποδόσφαιρο θα παίξουμε. Είναι μια χρονιά με αρκετές αλλαγές και η πρόκληση είναι πόσο ομαλά και γρήγορα η ομάδα θα προσαρμοστεί σε αυτές, ισως να ρθούν και ''στραβά'' αποτελέσματα, όταν αλλάζεις τρόπο παιχνιδιού δεν είναι εύκολο να είσαι πάντα αποτελεσματικός, μεγάλο ρόλο θα παίξει πως θα τα διαχειριστούμε. Έχω την εντύπωση πάντως οτι είμαστε σε πολύ καλό δρόμο.

Πώς βλέπετε τον ανταγωνισμό με τις άλλες ομάδες;

Θεωρώ πολύ ελπιδοφόρο για το γυναικείο ποδόσφαιρο το γεγονός ότι τη φετινή χρονιά αρκετές ομάδες έχουν αποφασίσει να επενδύσουν χρήματα και να βελτιωθούν οργανωτικά. Ο ανταγωνισμός παίζει καθοριστικό παράγοντα για να γίνει το προϊόν πιο ελκυστικό και είναι κάτι που θα ωθήσει και εμάς να γίνουμε ακόμη καλύτεροι. Σε κάθε περίπτωση το φετινό πρωτάθλημα μέχρι αυτή τη στιγμή έχει μεγάλο ενδιαφέρον και περιμένουμε με ανυπομονησία κάθε αγωνιστική.

Μια ευχή για το 2017...

Εύχομαι το 2017 να επιστρέψουν τα χαμόγελα, η ευημερία και η ισορροπία στις οικογένειες όλου του κόσμου.

Διαβάστε ακόμη...