Κωδικός: Διπλό στο Ελληνικό

Normal 0 false false false EL X-NONE X-NONE MicrosoftInternetExplorer4 Κωδικός: Διπλό στο Ελληνικό Live η εξέλιξη του score από το paokmania.gr
Κωδικός: Διπλό στο Ελληνικό
Normal 0 false false false EL X-NONE X-NONE MicrosoftInternetExplorer4 Κωδικός: Διπλό στο Ελληνικό

Live η εξέλιξη του score από το paokmania.gr

Με αποκλειστικό στόχο τη νίκη κατεβαίνει ο ΠΑΟΚ στην Αθήνα, για να αντιμετωπίσει τον Πανιώνιο στο γήπεδο του Ελληνικού, το Σάββατο 17 Ιανουαρίου 2008 στις 5μ.μ,(ζωντανά από το NovaSports1), στην πρεμιέρα του δευτέρου γύρου του πρωταθλήματος.

Η ομάδα αισιοδοξεί ότι θα συνεχίσει τα νικηφόρα αποτελέσματα των τελευταίων αγωνιστικών και θα συνεχίσει την αναρρίχησή της στα πιο ψηλά σκαλοπάτια της βαθμολογίας.

Σε δηλώσεις του για το συγκεκριμένο ματς ο κόουτς του ΠΑΟΚ τόνισε: «Ο Πανιώνιος είναι μία ομάδα με πλούσιο ρόστερ και ακριβό μπάτζετ, που μας κέρδισε στην έδρα μας κι αυτό είναι αποτέλεσμα που μας στενoχωρεί ακόμη και τώρα, αλλά κυνηγάμε ουσιαστικά τις ίδιες θέσεις. Θέλουμε να κάνουμε μία καλή εμφάνιση και να πάρουμε ένα θετικό αποτέλεσμα, που θα μας βοηθήσει πολύ στη συνέχεια, για να ρεφάρουμε την ήττα του πρώτου γύρου».

Ο Γιώργος Καλαφατάκης, με εξαίρεση τον τραυματία Χρήστο Χαρίση που συνεχίζει το πρόγραμμα αποθεραπείας του, θα έχει στη διάθεσή του όλους τους παίκτες της ομάδας, από τη στιγμή που συμμετείχε στο κανονικό πρόγραμμα και ο Παναγιώτης Καυκής.

 

Μετά την ολοκλήρωση της τελευταίας προπόνησης της ομάδας την Παρασκευή , ο Καλαφατάκης ανακοίνωσε και την αποστολή του ΠΑΟΚ για τον αγώνα με τον Πανιώνιο, στην οποία συμμετέχουν οι καλαθοσφαιριστές: Johnsen, Καυκής, Βασιλειάδης, Κυρίτσης, Τσιάρας, Diarra, Mulaomerovic, Gregory, Tomasevic, Μαρμαρινός, Σίμτσακ και Δεμερτζής

Διαβάστε ακόμη...