Απαιτήσεις και πιστεύω

Το αποτέλεσμα με το συμπολίτη δεν ήταν αυτό που θέλαμε και αναμέναμε όλοι μας. Το πρωτάθλημα συνεχίζεται αυτήν την Κυριακή με τον σημαντικό αγώνα στην Τούμπα με τον Πανθρακικό.
Απαιτήσεις και πιστεύω

Το αποτέλεσμα με το συμπολίτη δεν ήταν αυτό που θέλαμε καιαναμέναμε όλοι μας. Το πρωτάθλημα συνεχίζεται αυτήν την Κυριακή με τον σημαντικόαγώνα στην Τούμπα με τον Πανθρακικό.

Το ΠΑΟΚ ΕΙΣΑΙ ΤΕΛΕΙΩΣΕ.

Πριν τον αγώνα με τους ανύπαρκτους, η πόλη ζούσε στο ρυθμότης άνετης επικράτησης,της έυκολης νίκης και του διασυρμού του ρούλη στην κατάμεστηΤούμπα. Για πρώτη φορά σε αυτήν την «λόμπα» έπεσε διοίκηση και Σάντος και πριναπο έναν τέτοιο αγώνα δεν έγινε ανοιχτή προπόνηση, όπως είχε γίνει τα προηγούμεναδύο χρόνια στους αγώνες του πρωταθλήματος για να ανεβάσουμε το ηθικό των παικτώνεν αντιθέση με τα ασπόνδυλα που πήγαν μέχρι και στο ξενοδοχείο τους. Αυτά που κάναμεδηλαδή εμείς στην στάση αυτοί τα κάνουν στο τέρμα.

Φυσικά το εξιλαστήριο θύμα του αποτελέσματος ήταν ο Σάντος, οιπαίκτες και όχι εμείς. Εμείς άλλωστε δεν φταίμε ποτέ. Έχουμε το αλάνθαστο στηνκερκίδα, όταν μιλάμε στα ράδια της πόλης και όταν γράφουμε στα φόρουμ ότι μαςκατέβει. Ο Σάντος εκείνο, ο Αραμπατζής το άλλο, ο Βερόν σέρνεται και ο Μούσλι είναιμόνος του είναι οι πιό κλασσικές και γραφικές ατάκες που θα ακούσουμε και θαδιαβάσουμε αυτές τις μέρες. ΠΑΟΚ είσαι έπρεπε να το πάρεις νταηλίκι, ο λαός μόνοςτου το έπαιρνε το ματς και άλλα πολλά που φυσικά καμία σχέση δεν έχουν με τηνπραγματικότητα.

Κανένας δεν θυμάται την πιο σοφή δήλωση του Κώστα Χαλκιά σεσυνέντευξη του το Σεπτέμβριο. Είχε δηλώσει ότι η αλαζονεία ήταν ένας απο τους λόγουςπου έφυγε απο το συμπολίτη. Αυτό παρατηρείται φέτος στις τάξεις των οπαδών μας.

Απο το πουθενά ζητάμε πρωτάθλημα και τσάμπιονς λίγκ, από την άλληζητάμε να κρεμάσουμε τον Σάντος γιατί είναι ηττοπαθής και δεν παίζει η ομάδααλλά εντάξει μωρέ ΠΑΟΚ ΕΙΣΑΙ θα την βρεις την άκρη.

Ο Ζήσης θέλει να φέρει παικταράδες. Ο Θοδωρής ψάχνει για χρήματακαι ο Σάντος δεν μπορεί να βρεί παίκτη που να μήν υποφέρει από τραυματισμούς. Σεόλα αυτά να βάλουμε μέσα και την απειθαρχία κάποιων που την είδαν ΠΑΟΚ ΕΙΣΑΙεντελώς το καράβι πήρε λάθος δρόμο χωρίς να το πάρει χαμπάρι κανέναςμας.  Δυστυχώς ήρθε η ισοπαλία με το ρούλη, η απειθαρχία του Κοντρέρας στο ματςτης αθήνας και η κακή εμφάνιση με τις Σέρρες για να χτυπήσει το καμπανάκι ότιυπάρχει πρόβλημα αγωνιστικό αλλά και πειθαρχικό.  Ο Θοδωρής την ψάχνει για να βρείλύσεις. Το ίδιο κάνει και ο Ζήσης και ο Σάντος για να βρουν τη φόρμουλα να γίνειη ομάδα ανταγωνιστική για να πετύχει το φετινό της στόχο που είναι το Ουέφα,είτετο θέλετε μερικοί είτε όχι αυτός είναι ο στόχος.

Επειδή έχετε αναλωθεί στο θέμα Σάντος αρκετά, για το αν κάνειή όχι για τον ΠΑΟΚ που θέλουμε όλοι μας, ο Σάντος θα βγάλει την χρονιά ότι καινα γίνει όσο και να χτυπιέστε και χτυπιόμαστε.  Άν ο Σάντος δεν βγάλει την ομάδαΟυέφα με αυτό το υλικό και την κατάμεστη τούμπα τότε ίσως να τεθεί θέμα απομάκρυνσηςτου.  Προς το παρόν καλό είναι να αναλωθείτε και να ψαχτείτε αναμεταξύ σας γιατην συμπεριφορά ΟΛΩΝ μας μέσα στην τούμπα και το θέμα μετοχών και όχι για το πώςκοουτσάρει την ομάδα ο προπονητής και τι παίκτες φέρνει ο Ζήσης.

Ξεκινώντας απο τον αριθμό των μετόχων, κοιτάζω τον αριθμό τονμετόχων και όχι το ποσό, βλέπουμε ότι αυτό δεν ξεπερνάει κάν το ¼ των διαρκείαςμας φέτος. Προφανώς η διαδικασία είναι δύσκολη να πάρουμε μετοχές γιατί θέλει ναστηθούμε στην δήθεν ουρά να φέρουμε τα δήθεν δικαιολογητικά και ΠΑΟΚ ΕΙΣΑΙ. Στηνανάλογη περίπτωση όμως το καλοκαίρι που έπρεπε να στηθούμε με τις ώρες στηνκυριολεξία για να πάρουμε διαρκείας αφήσαμε τις δουλειές μας για να πάρουμεδιαρκείας είμασταν εκεί σούζα, ευγενικοί με την τρίτη ηλικία, τα παιδάκια και τιςγυναίκες που βλέπαμε να παίρνουν διαρκείας. Τώρα έρχονται γυναίκες στο γήπεδοκαι πουλάμε τρέλα και ΠΑΟΚ ΕΙΣΑΙ και μερικοί ξενερώνουν την ίδια στιγμή που οιφίλοι τους γεμίζουν τους καναπέδες και τα σπορ καφέ για να δούνε ΠΑΟΚ!

Την ίδια ώρα κάποιοι μάγκες πετάνε μπουκάλια αλλά έχουν τηναπαίτηση να παίξει ο ΠΑΟΚ μπάλα. Έχουν οι ίδιοι την απαίτηση να δούν μεγάλους παίκτεςστην Τούμπα και φυσικά τίτλους. Κύριοι με τέτοιες συνθήκες δεν έρχονται παικταράδεςστην Τούμπα.  Δεν έρχονται οι τίτλοι με τη βία και το μπουκάλι στο κόρνερ ούτεκαι με την κερκίδα μούγγα για 20 λεπτά όταν το σκόρ είναι 0-0. Δεν θα μείνει οΘοδωρής και ο Ποικιλίδης στον ΠΑΟΚ για να νταντεύουν εσάς και τους γύρω σας. Υπάρχουν1 εκατομύριο θέματα που χρήζουν μεγαλύτερης προσοχής απο το κάθε μαλακισμένοπου κάνει την πιό θρυλική κερκίδα της Ελλάδας και μία απο της πιό καυτές της Ευρώπηςκολοχανίο γιατί ΠΑΟΚ ΕΙΣΑΙ. Κάθε Πέμπτη γίνονται συναντήσεις με τους συνδέσμους. Μπήκαντα τουρνικέ και στην 4 δημιουργείται το έλα να δείς αλλά ΠΑΟΚ ΕΙΣΑΙ.

Στο τέλος μας φταίει ο Σάντος,ο Μπαλάφας,ο καντινιέρης,ημπουτίκ,η ποιότητα του τερέν και το χρώμα της φανέλας του Χαλκιά αλλά είπαμε…ΠΑΟΚ ΕΙΣΑΙ.

Υπάρχει ένας δρόμος αυτήν την στιγμή για την επιτυχία. Δίνουμετέλος στην αλαζονεία σαν οπαδοί. Συμπεριφερόμαστε στη Τούμπα όπως αρμόζει χωρίς έκτροπακαι σταματάμε την μίρλα όπου βρεθούμε και σταθούμε. Η αγορά των μετοχών είναι τομεγάλο στοίχημα και πρέπει να συμετάσχουμε. Η διοίκηση το καθήκον της θα το κάνειμε τις μεταγραφές όπως και με τα θέματα πειθαρχίας και μας έχει δέιξει και στοπαρελθόν ότι γνωρίζει και ξέρει να βρίσκει λύσεις.

Vaggt 

Paokmania.gr

Admin team

Υ.Γ 1)Βιογραφικά προπονητών η ΠΑΕ ΠΑΟΚ δέχεται από τις 8:30π.μ. μέχρι τις 4:30 μ.μ. στην οδό Μικράς Ασίας στο γήπεδο Τούμπας. Για φαξ μπορείτενα στέλνετε στο 2310 951000 όσοι από εσάς ενδιαφέρεστε να αναλάβετε την θέσητου προπονητή πραγματικά και όχι από τα ράδιόφωνα και τις κερκίδες.

Υ.Γ 2)Το θέμα των μετοχών μάλλον θα έπρεπε να έχει στείλει έναμήνυμα σε κάποιους. Ότι λαική βάση δεν μπορεί να γίνει στον ΠΑΟΚ. Δεν ξέρω τι θακάνουν και τι αποφάσεις θα πάρουν για το μέλλον του συνδιασμού τους, αλλά μάλλοντο σκεπτικό τους δεν μπορεί να γίνει με αυτά τα δεδομένα ποτέ.

Υ.Γ 3) Η φράση ΠΑΟΚ ΕΙΣΑΙ νομίζω ότι δεν μας βοηθάει αλλά αντίθετα μας κρατάει κοιμισμένους στα πραγματικά προβλήματα που έχουμε και πρέπει να λύσουμε. Με το ΠΑΟΚ ΕΙΣΑΙ δεν λύνεται τίποτα παιδιά.

Διαβάστε ακόμη...