Ανατροπή!

Μπορούμε την ανατροπή; O δικέφαλος αναγεννήθηκε. Δώσε του εσείς τα φτερά να πετάξει! Έχετε άλλη μία εβδομάδα μπροστά σας. Κάντε την ανατροπή...
Ανατροπή!
Μπορούμε την ανατροπή;
O δικέφαλος αναγεννήθηκε. Δώσε του εσείς τα φτερά να πετάξει!
Έχετε άλλη μία εβδομάδα μπροστά σας. Κάντε την ανατροπή...

 

Το 2009 έχειξεκινήσει δύσκολα για τον ΠΑΟΚ. Η ομάδα δεν έχει καταφέρει να πάρει τα δύοπρώτα σημαντικότερα ματς της νέας αυτής χρονιάς. Κι όμως ο ΠΑΟΚ έχει βάλει τις βάσειςγια να γίνει ξανά μεγάλος και αυτό δεν αλλάζει.  

Σίγουρα όταναγαπάς κάτι πολύ μπορεί και να το… πνίγεις και από τον φόβο σου μην στραβώσουντα πράγματα να γίνεσαι πιο έντονος με την κριτική σου αλλά αυτό είναι ως ένα σημείο λογικό να γίνεται.    

Αυτό που δενείναι λογικό είναι η μη ανταπόκριση της μεγάλης πλειοψηφίας του κόσμου του ΠΑΟΚνα βοηθήσει στην ΑΜΚ…

Σε αυτό θεωρώ προσωπικά ότι θα πρέπει να δώσουμε βάροςκαι σε κανένα… σύστημα ή αλλαγή του Σάντος.

Οι προπονητές και οι απόψεις για αυτούςέρχονται και παρέρχονται.Όπως και η γκρίνια έρχεται και φεύγει ανάλογα τα αποτελέσματα. Είναι συνήθεια βλέπετε  του Έλληνα να έχει γνώμη για όλα έστω και αν δεν είναι... προπονητής, τεχνικός διευθυντής κτλ...

 Άλλωστε όπως έχει πει και ο Στίβεν Πίνκερ "ο άνθρωπος γνωρίζει όλο και περισσότερα για όλο και λιγότερα. Στο τέλος θα γνωρίζει τα πάντα για το τίποτα"

Μία τέτοια όμως ευκαιρία να «πάρουμε τον ΠΑΟΚ σταχέρια μας»  ίσως να είναι μοναδική…

«Έστω καισυμβολικά», έχουμε γράψει κατά καιρούς. Διανύουμε την τελευταία εβδομάδα της διαδικασίας και ελπίζουμε να μην…χάσουμε μετά την ομάδα και εμείς ως φίλοι του ΠΑΟΚ άλλη μία μάχη. Κατά τηνπροσωπική μου γνώμη το 2009 θα έχει μπει έτσι με … δύο ήττες! Μετά από αυτήναπέναντι στην ΑΕΚ θα έχουμε χάσει και εμείς… Και αυτό πονάει περισσότερο!

Δεν υπάρχεικαμία δικαιολογία. Κ Α Μ Ι Α

 Όλοι έχετε ένα ευρώ που είναι το χαμηλότεροποσοστό που μπορεί να δώσει κάποιος… Και σε αυτά τα θέματα δεν υπάρχουν…ντροπές.

ΠΑΟΚ ΕΙΣΑΙ…

Έχουμε κάνειδεκάδες αναλύσεις σε αυτήν την διαδικτυακή γωνιά για την σημασία της ΑΜΚ απότον φίλαθλο κόσμο…

Πίστευα ότιδεν χρειαζόταν . Πίστευα ότι ήταν αυτονόητο ότι υπάρχει στήριξη στους ανθρώπουςπου διοικούν τον σύλλογο, ότι υπάρχει ικανοποίηση από τα μέχρι τώρααποτελέσματα τους, πίστευα ότι πλέον οι παοκτσήδες βρίσκονται στις επάλξεις…

Έχουμε ακόμαμία εβδομάδα να κάνουμε την ανατροπή…

"don't give up without a fight " {pink floyd)


aparadektos

paokmania.gr

υγ: Κάντε κλικ ΕΔΩ για να δείτε το wallapaper του famagusta 

Διαβάστε ακόμη...