Πρόκριση γιατί έτσι πρέπει

Στον αγώνα με το σκουλήκι δεν υπάρχει άλλο αποτέλεσμα από την νίκη!
Πρόκριση γιατί έτσι πρέπει

Η ομάδα μας την Τετάρτηπαίζει έναν αγώνα που αφορά ένα στόχο που έχει τεθεί και δεν είναι άλλος από τοκύπελλο. Ένα κύπελλο που μπορεί να μην μας λείπει από την τροπαιοθήκη μας τατελευταία 38 χρόνια όπως του συμπολίτη-νεβερκουπεν αλλά ένας τίτλος θα μας ξε-αγχώσειγια την πραγματοποίηση του στόχου μας φέτος που είναι το ΟΥΕΦΑ.

Αφήνουμε πίσω την κακήεμφάνιση με την ΑΕΚ44 και πρέπει μαζί με την ήττα να αφήσουμε την γκρίνια γιατους παίκτες τον Σάντος κτλ. Αδέρφια πρέπει να συσπειρωθούμε και ναπροστατέψουμε την ομάδα μας την Τετάρτη. Δεν πρέπει σε καμία των περιπτώσεων ναέχουμε περιστατικά στην 4Α με μπουκάλια στο κόρνερ, πυρσούς εντός του γηπέδουκαι δείγματα επεισοδίων εντός και εκτός. Έχουμε δημιουργήσει μία γιορτή σε κάθεαγώνα του ΠΑΟΚ μας απο τότε που ανέλαβε ο Θοδωρής την ομάδα, πλην ελάχιστωνεξαιρέσεων(βλέπε ΠΑΟΚ-ΑΕΚ πέρσι).

Την Τετάρτη όλη η φίλαθληΕλλάδα θα δει αυτόν τον αγώνα από το ελεύθερο κανάλι του alpha. Για άλλη μια φορά θα δώσουμε μαθήματα κερκίδας σεόλους τους αλλόθρησκους και ελπίζουμε ότι οι παίκτες μας δεν θα χρειαστεί παράνα σπρώξουν την μπάλα στα δίχτυα. Ο αγώνας δεν είναι εύκολος σε καμίαπερίπτωση. Ο ΠΑΟΚ το μόνο που φοβάται είναι ο κακός του εαυτός. Ο εαυτός πουδείξαμε στον αγώνα με την αεκ την Κυριακή. Η Τούμπα μας δίνει δύναμη. Είναι γιατους παίκτες κάτι σαν τον μαγικό ζωμό των γαλατών η φωνή μας και πρέπει να τηνδώσουμε για άλλη μια φορά απλόχερα.

Η προϊστορία με το ερπετόείναι υπέρ μας. Η μοναδική φορά που στο θεσμό του κυπέλλου μας πέρασε ο ρούληςήταν στις 9/5/1962 μέσα στο νταχάου με τον αγώνα να λήγει ισόπαλος και το ερπετό να παίρνει την πρόκριση με την διαδικασία του στριψίματος του κέρματος...Μόνο έτσι λοιπόν ο συμπολίτης μας έχει προσπεράσει στο θεσμό του κυπέλου.

Περιμένουμε από προπονητή,παίκτες και διοίκηση να δώσουν το καλύτερο τους εαυτό για την προετοιμασία τουαγώνα. Περιμένουμε να είναι σοβαροί και πειθαρχημένοι όπως στον α γύρο και ναμην ξαναδούμε δείγματα απειθαρχίας από παίκτες με εμπειρία και πρωτοκλασάταονόματα. Δεν θέλουμε τον τσαμπουκά του ξύλου και της κλοτσιάς. Δεν θέλουμε τηναλητεία της μπουνιάς και του φτυσίματος. Θέλουμε την μαγκιά του 4-0,την ειρωνείατης τρίπλας όταν καίγεται ο άλλος να σε φτάσει στο σκορ, την τρέλα τουπανηγυρισμού στα κάγκελα της Τούμπας. Αυτά γουστάρει ο μέσος ΠΑΟΚτσής.

Πέρσι κάναμε υπομονή μεμία ομάδα που αποτελούνταν από σαρδέλες, όπως τις είχε χαρακτηρίσει ο Πορτογάλος.Η ομάδα της σαρδέλας στο πρωτάθλημα έβαλε 3 στο συμπολίτη και στο β ημίχρονοσταμάτησε τον εξευτελισμό του αντιπάλου. Φέτος κύριε Σάντος και κύριοι τηςδιοίκησης έχουμε την απαίτηση να ξεφτιλίσετε τους ρουφιάνους της πόλης με τουςαστακούς που διαθέτει η ομάδα και για τους οποίους ματώσατε και σεις και μείςγια να τους φέρουμε στην ομάδα μας.

ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ ΤΗΝ ΝΙΚΗ ΚΑΙ ΤΗΝΞΕΦΤΙΛΑ ΤΗΣ ΚΙΤΡΙΝΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ

Προς τους οπαδούς τηςομάδας μας. Καμία διακοπή του αγώνα δεν ωφέλησε τον γηπεδούχο.

Την Τετάρτη το σκουλήκι θαέχει σύμμαχο τον Κάκο που όρισε σαν διαιτητή η ΚΕΔ ο οποίος μην ξεχνάτε δήλωσεμετά το Γκέυ-ΠΑΟΚ ότι ο Γκαρσία θέλει όπλο και σκότωμα γι΄ αυτό που έκανε.

Στο ίδιο αγώνα και πρινξεκινήσει είχε πιάσει τον αρχηγό του ΠΑΟΚ τον Κονσεϊσάο και του είχε ζητήσει ναμην του μιλάει!!!

Η στατιστική λέει ότι μεΚάκο σε 10 αγώνες έχουμε πάρει 1 νίκη!!!

Προσοχή με την κερκίδα. ΠροσοχήΠάμπλο και λοιποί ο Κάκος θα σας πουλήσει τρελίτσα στο γήπεδο. Είναι μαέστροςστα ύπουλα σφυρίγματα ενώ μέσα στο γήπεδο κάνει δημόσιες σχέσεις και στηνκαρφώνει πισώπλατα. Εμείς σαν λαός δεν πρέπει να ψαρώσουμε στα σφυρίγματα τουκαι να κρατήσουμε την ψυχραιμία μας.

Τον αγώνα θα τον πάρουμεΓΙΑΤΙ ΕΤΣΙ ΠΡΕΠΕΙ.

Εύχομαι στο τέλος τουαγώνα να ξεκινήσουμε το μέτρημα των χρόνων. Να φωνάξουμε για άλλη μια φορά το

Πότε;

Ποτέ!!!!

Στηρίξτε την ομάδα μας.

Εμπιστευθείτε τον Θοδωρήκαι τον Ζήση που γνωρίζουν πολύ περισσότερη μπάλα από τον καθένα μας καισταματήστε την γκρίνια με τον Σάντος.

Κάντε το καθήκον σας βγάζονταςτα λαρύγγια σας στο γήπεδο και αγοράζοντας έστω και μία μετοχή του ΠΑΟΚ μας

Διαβάστε ακόμη...