Mε 27 τελικές... έμεινε στο 1-1!

Η γυναικεία ομάδα ποδοσφαίρου του ΠΑΟΚ αναδείχθηκε ισόπλαη με σκορ 1-1 στην Πάφο της Κύπρου, με την πρωταθλήτρια των Νήσων Φερόε, Κλάκσβικ.
Mε 27 τελικές... έμεινε στο 1-1!

 Δεύτερη ισοπαλία για τον ΠAOK στο Τσάμπιονς Λιγκ, αφού οι «ασπρόμαυρες» έμειναν στο 1-1 και με την Κλάκσβικ, στη δεύτερη αγωνιστική των ομίλων. Η ομάδα του Αλέξη Τασούλη, αν και ανώτερη της αντιπάλου, δεν κατάφερε να πάρει τη νίκη και τους 3 βαθμούς και πλέον ελπίζει σε ένα θαύμα (να μην νικήσει ο Απόλλων Λεμεσού τη Χαγβάλια το βράδυ) για να παραμείνει ζωντανή στην υπόθεση πρόκριση.

Ο Δικέφαλος μπήκε αποφασιστικά στον αγώνα και αφού απείλησε τρεις φορές στο πρώτο δεκάλεπτο (Γιάννου, Σακελλάρη, Κακαμπούκη), κατάφερε να ανοίξει το σκορ στο 16', με τη Γεωργίου. Η πίεση της ελληνικής ομάδας συνεχίστηκε σε όλο το πρώτο ημίχρονο, χάθηκαν κι άλλες ευκαιρίες, με αποκορύφωμα αυτήν του 44ου λεπτού, όταν η Γεωργίου σημάδεψε το δοκάρι της αντίπαλης εστίας.

Το δεύτερο μέρος ξεκίνησε άσχημα για τον Π.Α.Ο.Κ., αφού οι Πρωταθλήτριες Φερόε ισοφάρισαν στη μοναδική ουσιαστικά στιγμή που απείλησαν, με την Αντρέασεν στο 51'. Οι «ασπρόμαυρες» προσπάθησαν να αντιδράσουν και άσκησαν αφόρητη πίεση στις αντιπάλους τους, χάνοντας πολλές ευκαιρίες σε μεγάλη χρονική συχνότητα.

Γκάτσου (52'), Γεωργίου (54'), Σακελλάρη (59'), Παντελιάδου (62'), Αδαμάκη-Γκάτσου (65'), Γιάννου (66'), Γκάτσου (68'), Μπράμε (72'), Παντελιάδου (73') δεν μπόρεσαν να σκοράρουν, την ίδια στιγμή που η τερματοφύλακας της Κλάσκβικ Ιβάνοφ έκανε το ματς της ζωής της. Στο 82' η Μπράμε και στο 89' η Γεωργίου νικήθηκαν αμφότερες από την Ιβάνοφ, με το 1-1 να μένει ως το τελευταίο σφύριγμα της Πολωνής διαιτητή και να εκμηδενίζει τις πιθανότητες πρόκρισης για τις Νταμπλούχες Ελλάδας.


Η σύνθεση της ομάδας μας : Παπακωνσταντίνου, Γιάννου Ε. (53' Παντελιάδου), Γεωργίου, Κακαμπούκη, Πατερνά, Αδαμάκη, Βλασιάδου (46' Γκάτσου), Χατζηγιαννίδου, Γιάννου Δ., Σακελλάρη, Μπράμε

 

 Θυμηθείτε την εξέλιξη του αγώνα:

.......................................................................

Το παιχνίδι ξεκίνησε ...

Φτάσαμε στο 10' παραμένει το 0-0 στην Κύπρο, με τον ΠΑΟΚ να έχει ελαφρά υπεροχή

16ο λεπτό: ΓΚΟΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛ ο ΠΑΟΚ με τη Γεωργίου

O Δικέφαλος σταδιακά ανέβαζε την απόδοσή του πέτυχε το γκολ που δικαιούνταν με την ως τώρα παρουσία του στο ματς...

Πλησιάζουμε στο μισάωρο, με την ομάδα από τα Νησιά Φερόε να δείχνει ακίνδυνη επιθετικά

27ο λεπτό: Κίτρινη στην Klakstein B

37ο λεπτό: Ο ΠΑΟΚ έχει την κατοχή της μπάλας (61%) με 9 τελικές έναντι μόλις μία της Κλάκσβικ

2λεπτά οι καθυστερήσεις

Ημίχρονο

Ξεκίνησε η  επανάληψη

46ο λεπτό: H Γκάτσου περνά στην θέση της Βλασιάδου

51ο λεπτό: H Aντρέασεν ισοφαρίζει το σκορ σε 1-1

Μόλις με την δεύτερη τελική της στο παιχνίδι έναντι 14 του ΠΑΟΚ Η Κλάκσβικ έφερε το ματς στα ίσια.

54ο λεπτό: Η Παντελιάδου αντικαθιστά την Γιάννου.

60ο λεπτό: Παραμένει η ισοπαλία σε ένα ματς που ο ΠΑΟΚ έχει 16 τελικές προσπάθειες εκ των οπίων οι 8 στην εστία, έναντι μόλις 2 της Κλάκσβικ και κατοχή 58-42.

70ο λεπτό:O Δικέφαλος συνεχίζει να κυριαρχεί στον αγώνα χάνοντας συνεχώς ευκαιρίες, έχει φτάσει αισίως τις 21 τελικές (οι 10 στην εστία) αλλά το 1-1 παραμένει

Τέλος

 

Οι συνθέσεις των ομάδων:

ΠΑΟΚ: Παπακωνσταντίνου, Γεωργίου, Γιάννου Ε., Κακαμπούκη, Πατερνά, Αδαμάκη, Βλασιάδου, Χατζηγιαννίδου, Γιάννου Δ., Σακελάρη, Μπραμέ.

Κλάκσβικ: Ιvanov, Hansen, Akursmork, Patawary, Josephsen, Andreasen, Johannesen, Jacobsen, Olsen, Κlakstein Ε., Klakstein Β.

Διαβάστε ακόμη...