Τα δημοφιλέστερα βίντεο του Απριλίου

Μία καθημερινή συνήθεια των απανταχού ΠΑΟΚτσήδων. Μία βουτιά στα ενδότερα της αγαπημένης μας ομάδας μέσα από τις κάμερες του PAOK TV.
Τα δημοφιλέστερα βίντεο του Απριλίου

Το paokfc.gr συγκέντρωσε τα δημοφιλέστερα βίντεο του καναλιού του Δικεφάλου και σας τα παρουσιάζει μέσα από την στήλη Top Videos.

Το PAOK TV σας φέρνει δίπλα στην αγαπημένη μας ομάδα, μέσα από τα βίντεο που επιμελείται και σκηνοθετεί ο Πολύβιος Δημητριάδης και σας τα παρουσιάζει μέσα από το paokfc.gr και τα social media της ΠΑΕ ΠΑΟΚ.

Η επίσημη ιστοσελίδα του Δικεφάλου σας παρουσιάζει μέσω της στήλης Top Videos τα δημοφιλέστερα videos του PAOK TV.

Ο Απρίλιος ήταν ένας ιστορικός μήνας για τον Σύλλογο μας καθώς συμπλήρωσε 90 χρόνια ζωής. Η ζωντανή μετάδοση της κεντρική εκδήλωσης των εορτασμών στο Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης κέντρισε το ενδιαφέρον των φίλων του επίσημου καναλιού του ΠΑΟΚ στο You Tube, ενώ ένα οικογενειακό φιλικό στην Τούμπα, η επίσκεψη του πιο πιστού οπαδού του Δικεφάλου, του Γιαννάκη σε μία προπόνηση της ομάδας, αλλά και ο τελικός της Super League Κ15, που είδατε ζωντανά, μπήκαν σε λίστες αγαπημένων. Ας δούμε τα δημοφιλέστερα βίντεο του PAOK TV για τον Απρίλιο:

Ο Γιαννάκης είναι ο ΠΑΟΚ

Τα στιγμιότυπα της οικογενειακής «μάχης»

Τελικός Κ15 ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός

H εκδήλωση των 90 χρόνων

Διαβάστε ακόμη...