Όλα τα αποτελέσματα του Σαββατοκύριακου ( 23 &24-10)

Σαββατοκύριακο με θετικά αποτελέσματα για τα τμήματα υποδομής και ανάπτυξης της Π.Α.Ε Π.Α.Ο.Κ
Όλα τα αποτελέσματα του Σαββατοκύριακου ( 23 &24-10)
Σαββατοκύριακο με θετικά αποτελέσματα για τα τμήματα υποδομής και ανάπτυξης της Π.Α.Ε Π.Α.Ο.Κ
Αναλυτικά τα αποτελέσματα:

ΣΑΒΒΑΤΟ 23-10-2010

Β'ΟΜΑΔΑ (Κ20): Π.Α.Ο.Κ - Πανιώνιος 1 - 0.

Διαβάστε αναλυτικά ΕΔΩ

ΕΦΗΒΙΚΟ ΄96: Μακεδονικός( ΄94-95) - Π.Α.Ο.Κ(΄96) 0-2. Επιστροφή στις νίκες για το εφηβικό τμήμα του «Δικέφαλου». Σε ένα παιχνίδι που αν το αποτέλεσμα ήταν 0-4 όλοι θα μιλούσαν για ένα σκορ πέρα για πέρα δίκαιο τελικώς έληξε μόνο με δύο τέρματα διαφορά! Η ομάδα του Άγγελου Ζαζόπουλου από την αρχή έτρεξε, πίεσε, έκλεισε καλά όλους τους διαδρόμους, έχασε κλασσικές ευκαιρίες, είχε δύο δοκάρια, «διαμαρτύρεται» για καθαρό πέναλτι που δεν της δόθηκε, και ουσιαστικά δεν άφησε περιθώρια στην ομάδα των δυτικών συνοικιών να αμφισβητήσει την κυριαρχία της σε κανένα σημείο του αγώνα. Σκόρερ και των δύο τερμάτων αναδείχθηκε ο Κουλούρης. Επόμενος αντίπαλος η ομάδα του αρη, αναμέτρηση που θα πραγματοποιηθεί το επόμενο Σάββατο 30/10.

Η σύνθεση του Π.Α.Ο.Κ: Σοϊλεμέζογλου, Κιόρτσης (Χ΄΄αναγνώστου), Βασαΐτης, Τουμανίδης, Κατσούμπας( Λάμπρου), Παναγιωτίδης, Χαλκιάς (Κουτσομήτρος), Κιρικτσής (Πόζογλου), Στεφανίδης (Τάταλας), Καραντασιάδης (Τσελεπίδης), Κουλούρης.

ΠΑΙΔΙΚΟ '97: Π.Α.Ο.Κ - Αναγέννηση Γιαννιτσών 2-1. Σε ένα δυνατό γεμάτο ένταση παιχνίδι η ομάδα του Αλέκου Θεοδωρίδη κατάφερε να επιβληθεί της Αναγέννησης και μάλιστα με ανατροπή. Να θυμίσουμε ότι σε τέσσερις αγωνιστικές ο Δικέφαλος μετρά ισάριθμες νίκες έχοντας μαζέψει 12 βαθμούς. Τα τέρματα πέτυχαν οι Ξεπαπαδέας και Ζαφειρίου.

Για τον Π.Α.Ο.Κ αγωνίστηκαν: Δεληγιάννης, Κασαπίδης, Ξεπαπαδέας, Ίντος, Παντεκίδης, Κώστας, Πατράλης, Παναγιωτίδης, Κάκκος, Πούφλης, Τσανακτσίδης.
Έπαιξαν και οι Πουγαρίδης, Ζαφειρίου, Μαργαρίτης, Δινοβίτσης, Συρράκος και Ρεσούλι.

ΠΡΟΠΑΙΔΙΚΟ '98-99: Π.Α.Ο.Κ(2) - Α.Ε Φαλήρου 0-1.

ΠΡΟΠΑΙΔΙΚΟ ΄99: Π.Α.Ο.Κ - αρης 0-0 ( 4-5) στα πέναλτι. Δεν τα κατάφερε η ομάδα του Γιάννη Αβραμίδη απέναντι στην ομάδα του αρη και ηττήθηκε τελικά στα πέναλτι με 4-5!
Αγωνίστηκαν οι: Πανώρης, Καλλισώρας, Γκόλτσιος, Μαστορόπουλος, Μήτογλου, Χατζήνας, Μπαλογιάννης, Αλωπούδης, Μυλωνάς, Λαζαρίδης, Ταχματζίδης
Αλλαγές: Ζώτος, Τσέλα, Χατζηβασιλειάδης και Τοροσίδης.

ΠΡΟΠΑΙΔΙΚΟ '98: Ακαδημία Γιαννιτσών - Π.Α.Ο.Κ 0-2.

ΠΡΟΠΑΙΔΙΚΟ 2000: Π.Α.Ο.Κ - Πανόραμα 9-5. Για την 3η αγωνιστική του 14ου ομίλου η ομάδα του Βασίλη Μήττα έκανε (ακόμη μία φορά) επίδειξη ισχύος συντρίβοντας αυτή τη φορά το Πανόραμα με 9-5! Το αποτέλεσμα διαμορφώθηκε χάρις στα τέρματα των Βουτσά(2), Βαίτση, Ξανθόπουλου, Δουλγέρη(2), Πιτσούλη και Τζια.

Η σύνθεση: Αρβανίτης, Βουτσάς Δ., Δουλγέρης, Βαϊτσης, Κύρκου, Πιτσούλης, Τζιάς, Ξανθόπουλος, Βουτσάς Χ., Τουργαϊδης, Λουφάκης, Αβραμίδης.

ΚΥΡΙΑΚΗ 24-10-2010

Γ΄ΟΜΑΔΑ: Ολυμπιακός Βόλου - Π.Α.Ο.Κ 1-4. Ένας εξαιρετικός Π.Α.Ο.Κ παίζοντας ποδόσφαιρο υψηλού επιπέδου σε όλο το 90λεπτο δίκαια έφτασε στο ευρύ 1-4! Η ομάδα του Θόδωρου Σαββίδη έδειξε σε ακόμη ένα παιχνίδι ότι βρίσκεται σε φοβερή φόρμα, ικανή για μεγάλα πράγματα στο φετινό πρωτάθλημα. Με αυτή τη νίκη ο «Δικέφαλος» βρίσκεται στην 3η θέση του βαθμολογικού πίνακα, έχοντας 10 βαθμούς, περιμένοντας με ....άγριες διαθέσεις την επόμενη Κυριακή το συμπολίτη αρη στο ντέρμπι της 7ης αγωνιστικής! Σκόρερ για τους «ασπρόμαυρους» αναδείχτηκαν οι Ταουσιάνης και Παπαδόπουλος που πέτυχαν από δύο γκολ!

Η σύνθεση της ομάδας: Ταχματζιδης, Βαγκλής (79' Αποστολίδης), Δρυμούσης, Παπαδόπουλος Δ.Γ., Καραμπάς, Πολυζωίδης (46' Πολύζος), Παναγιωτούδης, Δερμιτζόγλου (51' Πόποβιτς), Κωνσταντινίδης Π. (70' Παπαδόπουλος Δ.Χ.), Ταουσιάνης, Παπαδόπουλος Β. (70' Ανδριόπουλος)

Δείτε το δημοσίευμα ΕΔΩ

Διαβάστε ακόμη...