"Να κατακτήσουμε τον τίτλο"

Ο σκόρερ των δύο γκολ του ΠΑΟΚ, Κώστας Χατζηδίμπας και ο τεχνικός της Κ17 Αλέξης Τσούλης, μίλησαν στην κάμερα του συνδρομητικού για την πρόκριση στον τελικό του Σαββάτου...
"Να κατακτήσουμε τον τίτλο"

Διαβάστε αναλυτικά:

Κώστας Χατζηδίμπας:

"Πρώτα από όλα συγχαρητήρια στους συμπαίκτες μου για τη νίκη μας, αλλά και στον Αστέρα για την προσπάθειά του. Πιστεύω πως ίσως να έπαιξε ρόλο το γεγονός ότι εμείς έχουμε μία μεγαλύτερη εμπειρία σε τέτοιους είδους αγώνες, καθώς έχουμε συχνή παρουσία σε τελικούς".

Τα προγνωστικά για τον τελικό: "Εύχομαι στον τελικό του Σαββάτου με τον Ολυμπιακό να κερδίσει ο καλύτερος και να είμαστε εμείς αυτοί που θα κατακτήσουμε τον τίτλο".

Ο τεχνικός της ομάδας Αλέξης Τασούλης, δήλωσε:

"Κερδίσαμε το παιχνίδι, αλλά όχι με τον τρόπο που εμείς θέλουμε να παίζουμε. Και αυτό γιατί το γήπεδο ήταν δύσκολο. Το σημαντικό είναι ότι οι ποδοσφαιριστές αυτής της ηλικίας παίρνουν εμπειρίες μέσα από μία εκπαιδευτική διαδικασία και μαθαίνουν στη διαχείριση της πίεσης των σημαντικών αγώνων".

Όσο για το παιχνίδι του Σαββάτου: "Στον τελικό του Σαββάτου με τον Ολυμπιακό θα αναμετρηθούν οι δύο καλύτερες ομάδες σε αυτή την ηλικία. Θέλουμε να χαρούμε το παιχνίδι".

 

Διαβάστε ακόμη...