Τους κοιτάμε πλέον στα μάτια! (ενημερωμένο)

Με την κατάληψη τελικά της 8ης θέσης ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις του το προπαιδικό τμήμα 1997 για το τουρνουά « Tournament sc Woezik» στην Ολλανδία.
Τους κοιτάμε πλέον στα μάτια! (ενημερωμένο)
Μετά την επιτυχία του 2ου Τουρνουά «ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΚΑΤΣΟΥΡΗΣ» και την κατάληψη της δεύτερης θέσης με αντίπαλο τη Liverpool, το προπαιδικό τμήμα του Π.Α.Ο.Κ. με ποδοσφαιριστές γεννηθέντες το 1997 ταξίδεψε στην Ολλανδία για ένα ακόμα τουρνουά.

Συγκεκριμένα το τμήμα με προπονητή τον Χρήστο Σιωπίδη και συνοδό τον προπονητή τερματοφυλάκων Δημήτρη Μούσιαρη ταξίδεψε στο Woezik της Ολλανδίας για να πάρει μέρος στο τουρνουά με την ονομασία « Tournament sc Woezik» και διάρκειας δύο ημερών 3 και 4 Απριλίου.

Στο τουρνουά συμμετείχαν επίσης οι ομάδες Werder Bremen, Borussia Dortmund, Club Brugge, Racing Genk, Feyenoord, Ajax, AZ Alkmaar, NEC, Twente/Heracles en SC Woezik.

3 Απριλίου η ομάδα μας έδωσε τρεις αγώνες με δύο νίκες και μία «άδικη» ήττα!

Το πρωί αντιμετώπισε την Ολλανδική Feyenoord την οποία και νίκησε με 1-0 χάρις στο τέρμα του Παντεκίδη. Η ομάδα του Χρήστου Σιωπίδη πιάνοντας τα φετινά της - καταπληκτικά- στάνταρ έφτασε άνετα στη νίκη έχοντας μάλιστα και δοκάρι!

Το μεσημέρι με αντίπαλο τη Club Brugge το τμήμα έχασε με 1-0, αποτέλεσμα άδικο για την ομάδα μας και αυτό γιατί δύο φορές τα δοκάρια σταμάτησαν την πορεία της μπάλας προς τα δίχτυα της Βελγικής ομάδας!!

Τρίτο παιχνίδι το απόγευμα αυτή τη φορά με αντίπαλο την Dortmund. Το σύνολο του Χρήστου Σιωπίδη παίζοντας την ιστορική γερμανική ομάδα σαν το σκύλο με τη γάτα επικράτησε με 3-0 με τέρματα που πέτυχαν οι Κάκος(2) και Πούφλης.

Η ήττα - που ήρθε όπως προαναφέραμε - φέρνει την ομάδα να αγωνίζεται αύριο για τις θέσεις 5 ως 8. Ο Π.Α.Ο.Κ. θα δώσει δύο αγώνες κατάταξης με αντιπάλους την Βελγική Club Brugge - κάτι σας χρωστάμε εσάς - και την Ολλανδική Nec( Naimegen).

Να τονίσουμε ότι η ομάδα έχει ως στιγμής την καλύτερη άμυνα του τουρνουά, και επίσης να αναφέρουμε ότι ο προπονητής Χρήστος Σιωπίδης έχει ήδη δεχτεί τα συγχαρητήρια πολλών ομάδων και ειδικότερα των προπονητών της Werder Bremen και του Ajax ομάδες που συμμετέχουν και αυτές στο τουρνουά.

Να ευχηθούμε καλή επιτυχία στα αετόπουλα στους αυριανούς αγώνες και καλή επιστροφή στη πατρίδα.
Δεύτερη ημέρα
Με την κατάληψη τελικά της 8ης θέσης ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις του το προπαιδικό τμήμα 1997 για το τουρνουά.

Το σύνολο του Χρήστου Σιωπίδη έδωσε σήμερα δύο αγώνες κατάταξης με αντιπάλους την Βελγική Club Brugge και την Ολλανδική NEC ( Naimegen) φέρνοντας «λευκή» ισοπαλία και χάνοντας τελικά τις αναμετρήσεις στα πέναλτι!
Βέβαια είναι άξιο απορίας πως ο ΠΑΟΚ κατέληξε 8ος έχοντας παρακαλώ παθητικό ενός γκολ σε 5 αναμετρήσεις!!

Τέλος τα κέρδη από αυτό το τουρνουά αλλά και από τα υπόλοιπα ευρωπαϊκά που συμμετέχουν τα περισσότερα τμήματα υποδομής του ΠΑΟΚ είναι πολύ περισσότερα από οποιαδήποτε θέση κατάταξης κάτι που θα φανεί στο κοντινό μέλλον.

Και όπως λέει και ο τίτλος «Τους κοιτάμε πλέον στα....μάτια».

Διαβάστε ακόμη...